Byggahus.se

Hundägare som låter hund göra ifrån sig på min tomt.

 1. Staffan2000
  Medlem · Nivå 14
  Fyra meter!
  Någon med mig sjämta aprillo?
   
 2. K
  Husägare · Nivå 13
  Nu saknar jag en sådan där popcornätande emoji.:cool::D
   
  • Laddar…
 3. C
  Medlem · Nivå 16
  Det mest märkliga är att dessa människor har en tendens att ge sig in i diskussion och försvara sitt beteende med mer eller mindre märkliga argument istället för att bara be om ursäkt och rätta till problemet.
  En gång när jag sade till en kärring vars (kopplade) hund satt och sket på vår gräsmatta så svarade hon att det inte var hennes fel att hunden hade gått in på gräsmattan, utan att den hade gjort det på eget bevåg. - Jaha, då får jag väl ta ett allvarligt snack med hunden då svarade jag, och jäklar vilken fart det blev därifrån med hunden i släptåg.
   
 4. useless
  Självbyggare · Nivå 24
  Det kanske gäller om man har ställt studsmattan intill staketet?
   
 5. T
  Lösvirkesbyggare · Nivå 13
  Roligt att när det är hund så ska man skjuta eller fånga in och ägarna är vidriga människor som har hunden, men när det är katter då är det helt ok att djuret strövar fritt och skiter överallt.
   
  • Laddar…
 6. D
  Besserwisser · Nivå 20
  Det är inte samma människor som har de båda åsikterna va?
   
  • Laddar…
 7. Tallguy196
  Självbyggare · Nivå 6
  I det här fallet är det väl inga tvivel va?

  "De jag misstänker det är och har även grannar i byn som även sett dem rasta hunden på min tomt, är drogmissbrukare och verkar totalt skita i vad de gör.
   
 8. R
  Medlem Nivå 6
  Rådjur är som gummibollar. På den tiden man körde mc så han som körde framför mig fick ett rådjur som hoppade över honom. Jag kunde knappt tro mina ögon och var helt säker på att rådjuret skulle backkicka min kompis i skallen så att han flög som en vante.
  Men 4 meter rakt upp vettifan. Då är viltstängslen alldeles för låga.

  Knepiga människor. Man får ha sunt förnuft och ta upp skiten efter sig, inkl sina djur och barn. Tyvärr är de väldigt svårt för vissa människor hur man beter sig. Värsta är stjärnorna som faktiskt plockar upp skiten i påse, knyter och slänger sen på marken. Finns någon i mitt kvarter som gör så och slänger i en skogsdunge bredvid, ligger säkert 40-50 påsar.
   
 9. useless
  Självbyggare · Nivå 24
 10. F
  Medlem · Nivå 10
  39 inlägg och många fina råd som att avliva både hund och ägare. Det första steget för en vettig människa hade väl varit att försöka prata med ägarna innan man gick vidare, men det var tydligen uteslutet. Istället ska det läggas ut fällor eller kastas skit i postlådor. Man undrar vem som egentligen är skitstöveln i den här historien?
   
 11. K
  Husägare · Nivå 13
  Men nu skrev ju TS att denne inte säkert vet vem som är ägare till hunden, utan bara har misstankar. O de misstankarna riktar sig mot personer som är drogmissbrukare, vilket TS verkar tycka är lite obehagligt att gå o ta en konfrontation med.
  Därför tycker jag att förslaget att leverera hunden till polisen är den bästa lösningen. Då slipper TS att ta en eventuell konflikt samtidigt som kanske/förhoppningsvis problemet försvinner.

  Förslag o kommentarer om avlivning av både hund o ägare, lägga ut gift, sätta staket mm dyker ALLTID upp i sådana här trådar och är egentligen bara att bortse från.
  Men det är i just dessa trådar man därför bör kunna ha den där popcornätande emojin jag nämnde tidigare. För det blir (nästan) alltid hätska diskussioner o diverse påhopp som kan bereda en del roande läsning.:cool: