Byggahus.se
 1. Byggahus.se är oberoende på konsumentens sida Regler

Hantverkare misstänks ha vattenskadat huset

 1. Redaktionen
  På konsumentens sida · 2 963 inlägg

  Redaktionen

  På konsumentens sida
 2. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: Robban

  Misstänkt ja, men inte dömd. Dom vill nog bara klämma dit honom för att dom inte vill betala. Bevis!? Inte första gången kunder beter sig...
   
 3. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: Skurt

  Jag misstänker att Robban är en hantverkare med ganska grumligt mjöl i påsen själv.
   
 4. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: Trist

  Fy! Vi drabbades av en hantverkare som vi kände att vi inte litade på efter strul. Bytte lås. Vilket liv det blev......hindrat arbete bla bla.....detta var efter att entreprenadtiden med råge gått ut. Lärde mig då att självfallet kan kunden kräva att det bokas tid. Din nyckel behöver inte vara på vift.

  Robban, vilket motiv skylle familjen ha att sabotera sitt eget hem? Absurt...hoppas de döms.
   
 5. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: Paco

  Trist - det kan ju vara så att skadan var slumpmässig, men att hantverkaren får vara svart får. Det kan ju även vara någon annan skyldig. Men att han är misstänkt råder det väl inga tvivel om, men det lär ju vara svårt att bevisa så länge han inte lämnat fingeravtryck på kranen .. Skriv din kommentar här
   
 6. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: Trist

  Sannolika skäl brukar man prata om. Utan detaljer skulle jag kunna Ponera att paret kanske inte har många andra konflikter ? Det bör ju vara säkerställt att det inte berodde på ett rör som gått sönder? Om det inte fanns tecken på inbrott.......tyvärr låter det mycket sannolikt i mina öron att detta är hämndaktion. Men att få hantverkaren fälld kanske är knivigare. Beror väl på andra omständigheter? Har grannar sett hans bil utanför? Han kanske inte borde varit i huset alls, var han där så..........skulle vara intressant om artikel följs upp med vad som hände.
   
 7. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: Trist

  ....hantverkare är ju inte alla helt smarta, så han kanske lämnade spår. Om det inte finns något att gå på skulle troligtvis ärendet bara lagts ned. Vilket det nu inte har. Jag har personlig erfarenhet av hantverkare som e- postar "igår fixade vi elen" och sen försöker driva i tingsrätten att " de inte fixat elen" urrrrrrbooota dumt.
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.