Byggahus.se

Grindar, trägrind vid entren

 1. L
  Medlem Nivå 1
  Efterlysning!!! Är det någon som vet vart man kan få tag i schyssta entregrindar i trä till ett resonabelt pris och framförallt en resonabel leveranstid??? Tacksam för svar!!!
   
 2. Immobil
  Medlem · Nivå 17
 3. L
  Medlem Nivå 1
  Taack ska du ha men dem har vi kikat på, likaså på Qvesarums (som det lutar åt) och ljusterö samt decimal.

  MEN vi gick in på blocket och hittade en hel del privatföretagare som inte annonserar på annat sätt och det var avsevärda skillnader på pris och hantverk. Frågan är nu bara om leveranstiden.

  Vi ska lägga plattor på infart och entre och den grind vi har idag kommer inte att gå att öppna och inte att fixa till heller så vi har behov av att få en grind innan sommaren är över:( Eller helst till innan vi lägger plattorna eftersom vi har en hund:)

  Vi hoppas på det bästa!
   
 4. S
  Medlem Nivå 7
  Skulle själv vilja skaffa fina grindar någongång, när tiden och pengarna räcker till. Tänker då sätta upp en lapp på konsum, och efterlysa några gamla som kan renoveras och fräschas upp. MIsstänker att det finns en del skatter stående i uthusen häromkring...
   
 5. L
  Medlem Nivå 1
  Sara: det är en god ide men jag hittade faktiskt en på blocket som tillverkar grindar till halva priset (nästan) än de större firmorna jag kikat på. Mycket vackra grindar var det dessutom:)

  Gillar annars att både tillverka och renovera själv men med målning av hus samt stora områden plattläggning i sommar så förstod jag att tiden inte skulle räcka för mer... Blir så ibland...
   
 6. A
  Medlem Nivå 1
  lejonessa:
  Går det inte att lägga plattorna lite djupare så att grinden går att öppna?
   
 7. D
  Medlem Nivå 6
  Jag beställde från Ljusterö-grindar och är jättenöjd. Om priset är resonabelt får du avgöra själv...
  http://www.grindar.eu/
   
 8. J
  Medlem Nivå 1

  Grindar

  Jag sökte med ljus o lykta i höstas efter nya grindar. Utbudet var förvånadsvärt tunnt...Tre eller fyra snickerier som där JAG tycker att grindarna såg i stort sett lika ut.. det var inte det där OJ vilken fin eller Den har jag inte sett förut.

  Det slutade med att jag googlade runt i dagar på nätet, till slut hittade jag "MIN grind" på en inredningsblogg , vad jag förstår har Annette som skriver denna blogg hittat lite bilder på ng. Amerikansk inredningsida och sen lagt ut bilderna på sin blogg. Det är ett tips, på inredningsbloggarna hittar man mycket kul och unika saker.

  Jag har skrivit ut bilden och beställt min grind av en lokal möbelsnickare.

  längtar......
   
 9. K
  Medlem Nivå 3
  Sätt gärna in en bild här när du fått grinden!!!
   
 10. L
  Medlem Nivå 1
  Jo, vi har hittat en jättefin grind hos en som vi fann på nätet, den är nog snart klar... Spännande! Ingen udda modell, en kryssgrind men det är de små detaljerna som har stolparna hatt eller inte osv... Priset var som sagt tidigare dessutom nästan hälften av vad de etablerade firmorna tar.

  Ann-sofian: Apropå djupet på plattorna... 1. vi vill inte ha den gamla stängselgrinden kvar vid entren och 2 om vi lägger plattorna djupare så stämmer det inte med trappstegshöjden vid entren, därför beställde vi en ny vacker grind.

  Instämmer till fullo om inredningsbloggarna, de är underbara inspirationssidor:)
   
 11. Amstaff_Loco
  Medlem Nivå 4
  Hej hej om du har lite tid över så kan man ju kanske göra dom själv, vi gjorde våra själva , lite pyssel när man inte har "riktiga" snickeri maskiner men det är riktigt roligt när man är färdig och inte finns likadana hos "grannen" =) Lycka till Mvh

  [​IMG]
   
 12. Immobil
  Medlem · Nivå 17
  Riktigt snygga, bra jobbat!
   
 13. S
  Medlem Nivå 5
  Testa svenskagrindar.se