Byggahus.se

Gokväll, Timell... eller gonatt

 1. ricebridge
  Husägare · Nivå 15
  Nu börjar det ju se ut som om det är slut med Martin Timell i TV. Vore det dags att lägga ner Äntligen Hemma också? Eller hur skulle man göra om programmet? Vem skulle kunna bli ny programledare? Vad tror ni?
   
 2. S
  Medlem · Nivå 9
  Drar en vild chansning på att de slänger in Ernst för att fylla mysgubbe-rollen samt en av Ernst beprövade snickarkompisar.
  En lite mer långsökt lösning är att Timell kommer tillbaka iförd skinnjacka och massa tatueringar i en ny bad boy-roll där han daskar tanterna på rumpan och avslutar varje avsnitt med att dra iväg med en rivstart med sin HD så att trädgårdsgruset yr
   
  • Laddar…
 3. useless
  Självbyggare · Nivå 25
  Man kanske kastar in Öfvergård nu när Alsing har tagit över Arga Snickaren?
   
 4. Lexington
  Medlem Nivå 14
  Visst hade man velat se ett möte mellan Öfvergård och Timell, face to face, nu när bubblan sprack för herr Timell?

  Ny programidé för Öfvergård kanske?
   
  • Laddar…
 5. useless
  Självbyggare · Nivå 25
  Eller rabiata Öfvergård som ska sammarbeta med godmodige Ernst i samma produktion?
  Det skulle vara kul att se... - "Men för f'n Ernst. Du sa att du skulle fixa det här på en timme..."
   
 6. M
  Husägare · Nivå 12
  Vilken grad på skalan skyldig som Martin Timell befinner sig har jag ingen aning om, och vill inte ta ställning till. Det får väl utredas sakligt.
  Men... En intressant sak som ofta händer när kända personer som tjänar pengar börjar pressas, är att dom blir väldigt kaxiga först (SMS:en till Ola Fredholm) innan dom inser att spelet är förlorat.
  Tänker på jämförelsen med Bill Cosby t ex.
   
 7. Z
  Husspekulant · Nivå 10
  De kanske tar in Lasse Kronér? :p
   
  • Laddar…
 8. ricebridge
  Husägare · Nivå 15
  Nä, den här tråden är inte till för att diskutera Timells skuld eller vad han gjort och inte gjort. Frågan är istället vad som händer med gör-det-själv-programmen i TV, när TV4 beslutat avbryta allt samarbete med honom, vilket drabbar både Äntligen Hemma och Fuskbyggarna.

  Kirschsteiger kan ju inte vara överallt. Men samtidigt finns det ju uppenbarligen efterfrågan på såna här program. Eller?
   
 9. M
  Husägare · Nivå 12
  Varken Ernst eller Martin är väl direkt några fullfjädrade snickare eller husreparatörer själva. Det de har lyckats med är att bygga en personlig profil som går hem bland husägande medelsvensson.
  Så, det finns nog gott om folk som kompetensmässigt klarar att ta över, men det tar en tid för dom att bygga det där "varumärket".
   
 10. imported_Benno
  Medlem · Nivå 8
  Det måste ju finnas hundratals hantverkare med välsmort munläder. Produktionsbolaget hade ju redan ett antal förslag för ett par år sedan när tv4 vägrade byta, enligt DNs artikel. Problemet var ju känt sedan många år. Åtminstone har man hört folk i produktionen som vittnat om ohållbara förhållanden för flera år sedan.
   
  • Laddar…
 11. T
  Medlem · Nivå 16
  För inte sålänge sedan träffade jag en gammal kollega på byggvaruhuset i färd med att lasta en massa virke. Vad ska du bygga sporde jag. "Frugan tittade på Timell nyligen. Man borde skjuta karln!" svarte han.
  Nu behöver han kanske inte åka flera gånger.
   
  • Laddar…
 12. T
  Medlem · Nivå 7
  Ashberg kanske. Mer fokus på verktyg och maskiner.
   
 13. M
  Medlem · Nivå 9
  Timell drev väl egen byggfirma innan han började med tv. Det jag har hört så var han ganska duktig.
  Beträffande programmet Äntligen hemma så tror jag det är kört. Timell ÄR ju programmet, om man bortser från hans påstådda attityd mot kvinnor och föråldrade kommentarer om diverse annat så är/var han en grymt bra programledare, det kan ingen ta ifrån honom.
   
 14. R
  Medlem Nivå 3
  Vore det inte skönt om det blev några färre av alla dessa byggprogram?
  Likadant med alla dessa matprogram, bakprogram för att inte tala om alla program som t ex "Svenska Hollywoodfruar", "Paradise Hotel" och liknande. Är vi inte värda bättre program?
   
 15. Dan_Johansson
  Allvetare · Nivå 15
  Finns ju en knapp på tvn, som det står "off" på...