Byggahus.se

Götenehus

 1. S
  Medlem · 1 inlägg

  scared

  Medlem
  Hej

  Har länge gått och funderat på att bygga ett hus. nu har vi hittat ett tomt + huspaket från Götenehus. är det någon som har erfarenhet från götenehus? ska till dem och skriva avtal. är jätterädd, tips och förslag är välkommna.

  // :-[Scared
   
 2. B
  Medlem · 481 inlägg

  birgi

  Medlem

  Re: Götenehus

  Hejsan Scared - vad är det du är så rädd för? :)
  Vilken husmodell ska du bygga? Vi bygger just nu ett omritat Sparreholm 2. Hittills har allt gått bra. Vi har en mycket amatörmässig blogg, där finns lite bilder. Om ngt går snett under bygget så kommer man även att kunna läsa om det där:
  www.lyckligagatans.blogg.se
   
 3. D
  Medlem · 63 inlägg

  dekeroos

  Medlem

  Re: Götenehus

  Letar själv runt bland husföretagen för att hitta rätt hus och satt i mpnga timmar med götenehus i måndags, var även på visning av skogås i GBG i helgen.
  Mitt intryck av Götene hus är imponerande! Oerhört fina och välbyggda hus, den säljare/arkitekt vi satt med var grymt duktig och oerhört seriös.
  Det som talar mot Götenehus är väll priset, vi hamna på nästan 3 mille (2,8) på ett skogås med garage och tomt (250 000:) då hade vi inget extra tilval och inte ens putts.
  Götenehus = BRA men kanske lite Dyra,
  känns som man fick betydligt mer från trivselhus,

   
 4. lbg
  Medlem · 642 inlägg

  lbg

  Medlem

  Re: Götenehus

  Att jämföra TH med GH är lite som att jämföra äpplen och päron då TH har delad entrepenad (vilket borde vara billigare), medan GH har totalentrpenad.

  Vi valde mellan dessa två företag och fick offert av dem. TH var inte billgare för samma typ av hus.

  Vem var säljaren ni träffade i Skogås? *nyfiken* :)
   
 5. D
  Medlem · 63 inlägg

  dekeroos

  Medlem

  Re: Götenehus

  Vi kikade bara i skogsås å träffade sedan en säljare på vårt lokala kontor i Lidköping.
  Jo TH har inte totalentr. MEN efter att ha vänt å vridit på för nackdelar så tycker vi att det både är billigare samt bättre med delad entreprenad, då kan man följa processen på ett annat sätt och man kan hela tiuden påverka vad kostnaderna blir, kan hela tiden under byggtiden välja bort vissa jobb om man själv känner att man hinner med... klar fördel..
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.