Byggahus.se

Götenehus Saltö 2 nytt försök!

 1. E
  Medlem Nivå 2
  Har någon byggt eller funderat på detta hus? Vad fick er att välja det eller inte välja det? Andra erfarenheter av Götenehus (vi bor i Östergötland)?
   
 2. lbg
  Medlem Nivå 6

  Re: Götenehus Saltö 2 nytt försök!

  Hej!
  Vad gäller andra erfarenheter så använd sökfunktionen så hittar du en hel del! :)

  Personligen har vi hittills endast positiva erfarenheter av GH, hoppas det fortsätter så. Idag hade vi "avrop", en milstolpe i husbygget!

  :)
   
 3. D
  Medlem Nivå 1

  Re: Götenehus Saltö 2 nytt försök!

  Hej, vi gick väldigt långt med med ett Saltö 2 (något modifierat) tillsammans med GH. Det som gjorde att vi valde ingång på långsidan var tomten. Vi flyttade bjälklagsöppningen till hallen istället eftersom vi misstänkte att det skulle bli problem ljud annars. I övrigt är det ju det snygga taket och förskjutna huskropparna som gör att huset "sticker ut". Det blir ju relativt högt vilket ser ganska "kaxigt" ut i rätt miljö.

  Anledningen till att det inte blev något var att vi fick tag på en annan tomt där det inte fungerade alls lika bra med ett 1,5 plans hus. Så vi bytte till ett modifierat Dalsäter också från GH. (Kolla www.sunningen.blogspot.com)
  GH har varit mycket tillmötesgående trots att vi ändrade oss så totalt väldigt sent i processen.

  Är du intresserad av skisserna på vår variant av Saltö 2 så hör av dig.

  /Daniel
   
 4. E
  Medlem Nivå 2

  Re: Götenehus Saltö 2 nytt försök!

  Hej!
  När jag söker hittar jag bara positiva erfarenheter av Götenehus, vilket ju känns bra, men inget (mer än ett gamalt pris) just på Saltö.
  Vi funderar just på detta med ljud, men tycker att det är så himla snyggt med bjälklagsöppningen. Skulle jättegärna se er skiss, Daniel! Vet du kanske hur högt huset blir? Hoppas att det inte blir ett problem i vårt villaområde.