Byggahus.se

Gardena Sileno - Den enda stora tråden

 1. G
  Medlem · A · 482 inlägg

  gbgustaf

  Medlem
  Det är med startpunkter och klippfrekvens. Jag har ett mindre och ett större område. Jag har angivit klippfrekvens 25% på det mindre. Men visst är det så att den bara slår tärning varje gång den ger sig ut för att klippa? Inget minne av var den har klippt innan?

  Nu när det är torrt och gräset knappt växer så låter jag den bara klippa ett par dagar i veckan, och den hinner klippa tre gånger per dag. Teoretiskt borde det bli 1-2 gånger i det mindre området på en vecka. Men igår valde den att nöta runt i det mindre området alla tre gångerna, och det större området förblev oklippt. Jag antar att det bara slumpade sig så, men vore det inte bättre om den alternerade?
   
 2. S
  Medlem · Dalarna · 109 inlägg

  svetsnisse

  Medlem
  Tänkte tipsa om att ibland räcker det inte med skruvmejslar för att byta till nya knivar i klipparen! Skruvarna satt som fastklistrade!
  Hade inte klarat bytet utan tänger!
  Denna gång smorde jag även gängorna!
  Inloggade ser högupplösta bilder Logga in
  20230602_183132.jpg
   
  • Laddar…
Rekommenderat från shoppen

Varför visas rekommenderat från shoppen?

Rekommenderat från shoppen är en annons från Byggahus egen shop. Produktrekommendationer visas automatiskt baserat på nyckelord som nämns i foruminlägget. Vi matchar innehållet med relaterade produkter som kan hjälpa läsare med sina byggprojekt. Inläggskaparen har inte själv lagt in produkterna i inlägget.

Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.