Byggahus.se

Fuskbyggarna

 1. Redaktionen
  På konsumentens sida · 2 612 inlägg

  Redaktionen

  På konsumentens sida
  Fuskbyggarna är ett svenskt tv-program där programledarna Anders Öfvergård och Josephine Freje hjälper personer som har drabbats av fuskande hantverkare, i samband med att man har behövt bygga eller renovera sitt hus eller lägenhet. I programmet konstaterar man vad som är fel och fusk, hjälper personerna som har råkat illa ut att ställa allt till rätta med bostaden igen och sedan söker man upp den fuskande hantverkaren för att få svar på varför denna lurar människor och ber dem att sluta.

  Du kan läsa artikeln här: Fuskbyggarna
   
 2. B
  Medlem · Stockholm · 25 inlägg

  Buke

  Medlem
  ”TV-programmet Fuskbyggarna är sannolikt inspirerat av det amerikanska tv-programmet Extreme Home Makeover (som gick 2003-2012 i USA, sänt av tv3 i Sverige,) kombinerat med diskussionen i forumet på Byggahus.se där konsumenter då och då berättar om när de har råkat ut för fuskande hustillverkare och hantverkare.”
  Jag tycker att programmet är en mer eller mindre exakt kopia av ”Cowboy Builders” som visats på brittiska Channel 5 sedan 2009.
   
 3. A
  Medlem · 207 inlägg
  Fuskbyggarnas program med Johan Jarnell , Anders Öfvergård och Josephine Freje är i själva verket den största fuskare . Vill ni veta varför programmet som bekämpar fusk fuska bäst stoppades och inte köptes av TV4 från Nordicfilm gå in på http://adnan-adde-hodhod.se/ Där ser man vilken fusk gäng som producera programmet
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.