Byggahus.se

Företag som tillverkar snygga lådfronter till IKEA Bestå?

 1. B
  Lägenhetsfixare · Stockholm · 45 inlägg

  BostadsBubbel

  Lägenhetsfixare
  Jag är i färd med att köpa en samling förvaringsmöbler och tv-bänk i IKEAs Bestå-serie. Men det enda mönstret jag tyckte såg snyggt ut, när jag tittade på alla proverna på plats på IKEA, var den mörka varianten av Timmerviken. Men den är för mörk för vår smak.

  Jag vet att det finns ett antal företag som specialiserar sig på att sälja snygga fronter till IKEA-stommar, inkl deras Bestå-serie. Men ingen verkar erbjuda lådfronter till Bestå, bara luckor. Men jag kanske har missat något företag?

  Dom jag har kollat in är Superfront, Urbanfront, Noremax, Covery Design och Picky Living.

  Jag vet att det finns några som säljer enklare självhäftande fronter för befintliga luckor och lådfronter, men dom såg inte så snygga ut. Jag är ute efter riktiga luckor och lådfronter, som kombineras med sidopaneler i samma färg och mönster.

  Exempel på snygg design från Superfront, med luckor:
  Inloggade ser högupplösta bilder Logga in
  upload_2023-3-5_16-13-10.png
   
 2. Åsa Lund
  Husägare · Skåne · 6 564 inlägg
  Inget alternativ att måla om den du gillade? Lämna in på lackering i så fall?
   
  • Laddar…
 3. B
  Lägenhetsfixare · Stockholm · 45 inlägg

  BostadsBubbel

  Lägenhetsfixare
  Nu kanske jag missförstod dig, men du menar att jag skulle köpa den mörkaste varianten av IKEAs fronter, och sen få dom om-målade till en ljusare färg?

  Jag är givetvis öppen för att använda mig av en firma som fixar till IKEAs fronter, men då vill jag ha något snyggare än någon av IKEA-mönstren, och jag har inte sett någon som gör det.

  Ta t.ex lackatoklart.se. Vad jag kan se så skapar dom inte mönster som inte fanns där från början. Dvs man kan inte gå från en helt blank front, till något som ser ut som på bilden ovan. Åtminstone ser jag inget exempel på det bland alla deras bilder på hemsidan.
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.