personstarthumb-up

Fälla träd, respekt

10k läst  169 svar

 1. hsd
  Medlem Nivå 9
  Okey, jag missuppfattade -trodde Du lagt upp en film :rolleyes:
   
  Anna_H gillar
 2. A
  Medlem · Nivå 16
  Du verkar inte gilla svepande nedvärderande omdömen. Och det förstår jag. Jag gillar dem inte heller. Men kan du inte i konsekvensens namn låta bli att själv skriva svepande nedvärderande omdömen. "Du och dina gelikar". "Självtillräckliga nollor". Alla som säger emot dig är inte dina fiender. I alla fall inte innan du gör dem till dina fiender.
   
 3. H
  Medlem · Nivå 14
  Det kan hända att jag tog till för stor slägga i ilskan...... i så fall ber jag alla inblandade så mycket om ursäkt. URSÄKTA

  Fast orsaken till att jag exploderade är att jag får höra de sakerna om och om igen. Att allt är mitt fel och att eftersom jag inte kan betala mig fram på det rätta viset skall jag vara nöjd med det liv jag har valt. Att göra ingenting och vänta på socialbidrag.

  Jag har fått höra det några hundra gånger till och med av statens tjänstemän som försökte tvinga mig att sälja verktygen som jag behöver för mitt yrke med den ordagranna motiveringen "Vad talar du om arbete och arbete du skall inte arbeta mer. Nu håller vi på och ordnar vi så du får socialbidrag så behöver du inte oroa dig mer för arbete". Med mera i samma stil.

  Till slut får man kort stubin.......
   
  HasseTeknik gillar
 4. HasseTeknik
  Medlem · Nivå 12
  Skönt med en förklaring heimlaga. Jag har med förskräckelse läst olika inlägg här i tråden och både dina och andras har haft en ton jag inte förväntat mig. Har alltid haft respekt för heimlagas kunskaper och inlägg, framför allt när det gällt timrade objekt och verktyg för detsamma.
   
  Leif i Skåne gillar
 5. Alfredo
  Besserwisser · Nivå 15
  Jag föreställer mig att grannen skulle bli duktig på att slipa och byta kedjor... :rofl:
   
  Snål-Jocke och Anna_H gillar

Hej där! Skaffa ett konto gratis för att se bilder och ställa frågor i forumet. :love: