Byggahus.se

Energieffektiva fönster

 1. Redaktionen
  På konsumentens sida Nivå 9
  Energikostnaderna skjuter i höjden och det tycks inte finnas några gränser för hur mycket skatter och avgifter vi som energikonsumenter kan påföras. Mot den bakgrunden blir energieffektiva fönster allt mer intressanta.


  Du kan läsa artikeln här: Energieffektiva fönster
   
 2. E
  Anonym
  Skrivet av: Holger Wästlund

  Europaparlamentet har nyligen röstat igenom ett förslag om att alla byggnader som påbörjas efter 31 december 2018 ska vara så kallade nollenergihus. Ett nollenergihus är enligt parlamentet ett hus vars energiförbrukning är lika med eller mindre än den energi som alstras i byggnaden, genom exempelvis solceller och vindkraft. ? Svenska hustillverkare ligger långt fram gällande energisnåla hus men detta beslut kommer att leda till en accelererande och spännade fortsatt utveckling beträffande energifrågor inom byggnadsmaterialbranschen.' Holger Wästlund
   
 3. E
  Anonym
  Skrivet av: Marta

  Jag funderar på att byta fönster och vill att de ska vara energieffektiva, det skadar inte om de inte kostar för mycket. Jag hittade ett företag i Kalmar som säljer pvc fönster som verkar vara bra (http://www.rekpol.se). Någon som har erfarenhet av dessa fönster?
   
 4. G
  Anonym
  Byggahus