Byggnadskreditiv - jämförelse räntor och villkor

6k läst  20 svar

 1. G
  Anonym
  Danske Bank kräver också totalentreprenad.

  Jävla skitpolicies de stora bankerna ska ha alltså. Ingen möjlighet för en byggherre att jobba med andra entreprenadformer och möjligtvis sänka kostnaden. Är det här lagligt? Att hindra vissa företag från att arbeta?
   
 2. G
  Anonym
  Swedbank verkar vara den enda vettiga av dem. Totalentreprenad krävs inte.
   
 3. G
  Anonym
  Tomtarna på Länsförsäkringar vill inte gå med på längre byggtid än ett år!!! Vill bygga själv under 3-5 år för att göra fritidshuset billigt. Tomter i området kostar 700.000:- och har fått en förhandsvärdering på 1,9 miljoner, har bett att få låna 6-800.000:-
   
 4. G
  Anonym
  Bra skrivet, är sjukt trött på det fulspel som utspelar sig. Bankerna har ett system som de tjänar ofantliga summor, lierar sig med företag och på så sätt kan prångla ut ännu mer pengar. Kreditupplysningsföretag, Försäkringsbolag, Husleverantörer, listan är lång! Förlorarna är folket. En annan granskning som borde göras är det svenska rättssystemet. missa att betala in två fakturor under två års tid gör att du blir ekonomiskt utfryst i 3 år! Oavsett belopp- Faktura på 1 mille eller 1kr spelar ingen roll. Anledning spelar inte heller roll. 3 år i total kreditekonomisk utanförskap. Du får inte lån att kunna köpa bostad, inte heller hyra en bostad, inte teckna ett abonnemang, helt utelämnad. Var ligger rimlighetsbedlmningen i detta? Grovt vållande till annans död får du 2år för, vållande till annans död lite dagsböter, försök till vållande av annans död är inte ens straffbart. Jag bara önskar att detta uppmärksammas och granskas, en förändring är ett måste.
   
 5. G
  Anonym
  Finns en app där Alla poster I Byggnadskreditiv är med Byggkalkyl
   
 6. G
  Anonym

  Missade betalningar.


  Känns som ovanstående är ute o cyklar i sitt gnölande om ekonomisk utfrysning. Prata med d in bank!
   

Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. :love: