Byggahus.se

Avslutad: Vinn startpaket för smart hem

 1. Elina Blom Westergren
  Moderator Nivå 11
  Vinn startpaket för smart hem

  dlink.png

  I slutet av förra året lanserade D-Link sin nya uppsättning smarta hem-produkter, och denna veckan har du chans att ta hem ett helt startkit av dessa för att själv komma igång med ditt smarta hem. I priset ingår dels en övervakningskamera med mörkerseende, dels ett kit som gör att du kan styra strömuttaget med mobilen eller via rörelsesensor.

  De olika mydlink Home-enheterna är trådlösa och kan styras och schemaläggas med D-Links mobilapp.

  Priset inkluderar:
  1 st mydlink Home Smart Plug DSP-W215
  1 st mydlink Home Wi-Fi Motion Sensor DCH-S150
  1 st mydlink Home Monitor HD DCS-935L

  Totalt värde cirka: 1 900 kronor

  Så här tävlar du:
  Allt du behöver göra är att svara på en fråga samt motivera varför just du ska vinna.

  Fråga: Vad heter D-Links app?
  Svaret hittar du här: www.dlink.com

  1. mydlink Smart
  X. mydlink Cloud
  2. mydlink Home

  Posta ditt svar och din motivering i den här tråden. Vinnaren utses fredag 20 mars.

  OBS: Vi förbehåller oss rätten att utse en ny vinnare om vinnaren ej kunnat nås före fredagen 2 veckor efter att vinnaren dragits.

  -----------------------------------------------
  Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

  Vinsten skickas till vinnaren direkt från D-Link. Meddela i den här tråden när vinsten har anlänt hem till dig, så att vi har koll på logistiken.

  Vi tackar D-Link för att de sponsrar den här tävlingen.
   
  Redigerat 23 mar 2015 09:14
 2. GustavN
  Allvetare Nivå 2
  Svaret är 2 - mydlink Home

  Vore hur härligt som helst att kunna styra belysningen hemma när man är borta samt ha kamera-övervakning på dottern när han sover i sitt rum när man är i vardagsrummet och pysslar.
   
 3. F
  Medlem Nivå 1

  mydlink Home

  Svar är 2.

  Eftersom jag letar paketering av "smarta hem lösningar" till det hus vi ska bygga till våren, så tror jag detta skulle vara ett perfekt startkit till huset. Sedan är det bara att komplettera med DLinks övriga komponenter!(y)
   
 4. D
  Medlem · Nivå 8
  Svar är 2

  Har länge varit sugen på sådana här lösningar men när man nyligen flyttat till hus så har det inte riktigt fått plats i budgeten. Då jag själv inte är så smart hade det varit trevligt om åtminstone huset är det. Glömmer ofta tex kaffekokaren på när jag går hemmifrån så perfekt om den kunde stängas av när det inte varit någon rörelseframför den på ett tag. Sen en trådlös kamera att sätta i att filma min baksida hade varit perfekt. Kan jag äntligen se vad det är för djur som bajsar i trädgården. 2 åringen hemma tyckte det var kul att kladda i bajset i helgen, det tyckte inte vi andra.
   
 5. B
  Allvetare · Nivå 14
  Rätt svar är 2: mydlink Home.

  Vårt hus är nog så osmart det bara går, inte ens kabelTV eller bredbandskabel! Men någonstans måste man ju starta, och dessa produkter från D-Link verkar vara så enkla att till och med jag klarar av att installera dem.
   
 6. S
  Medlem Nivå 1
  Svaret är nr 2 mydlink Home. Det är smart att kunna styra olika enheter smart när man är borta för tillfället eller bortrest. Därför blir jag en säker vinnare.
   
 7. J
  Husägare Nivå 2
  Svar: 2.
  Då vi har fem(5) dörrar till vårt hus och en baksida som är mörkare än en sotares r_v med noll i insyn så skulle ett sånt här lugna ett par oroliga själar betydligt.
   
 8. E
  Medlem Nivå 1
  Svar: 2.

  Fyra inbrott på 8 år i vårt lilla torp är fyra för många! Inte har förövarna fått med sig så mycket av värde, men väl efterlämnat mer eller mindre förstörelse. Detta startpaket skulle värna friden i vårt kära andningshål i en stressig vardag!
   
 9. R
  Medlem Nivå 1
  2. mydlink Home

  Vi fick nycklarna till vårat nya osmarta hem från 1965 idag! Detta är en perfekt grej att öka IQ't på kåken 😄
   
 10. B
  Medlem Nivå 2
  Svar: 2

  Eftersom min fru lider av svårartad förföljelsemani med utåtagerande manifestationer har jag tvingats montera upp vietnamesiska "tigerfällor" och gräva tunnlar runt hela torpet.
  Att sköta ett heltidsjobb och familj + att leva skyttegravsliv om nätterna tär på kroppen och psyket så förbarma eder och sänd oss denna produkt. Genast.
   
 11. K
  Medlem Nivå 4
  Svar: 2, mydlink Home
  Vi har precis börjat fundera på smartahemslösningar till vårt hus. Så det vore riktigt trevligt att få ett startkit från dlink som vi kan bygga vidare på.
   
 12. D09
  Medlem · Nivå 25
  Svar2

  Har en dlink kamera i hallen och har planer på att bygga ut nätverket med kameror till att även videofilma pannrummet så man ser om det blir tokigt där när man inte är hemma :)

  Hade varit kul med övrig styrning också, t ex kunna koppla på en siren eller stroboskoplampa manuellt om man upptäcker ett inbrott eller den dagen tösen tar hem en kille
   
  Redigerat 13 mar 2015 22:06
 13. M
  Medlem Nivå 1
  Svar:2 DLINK

  VICKEN GREJ!
  Den skulle man ha..
  Man skulle slippa många turer i trapporna för och titta till lillpigan. Sitta borta i fjällstugan ändå ha lite koll på huset.
   
 14. P
  Medlem Nivå 1
  Svaret är mydlink Home

  Jag borde vinna då jag bor utomlands, och dessa produkter finns inte där jag bor.
   
 15. G
  Medlem Nivå 1
  Alla D-linkgrejor jag köpt har varit skit. Skickade tillbaka en övervakningskamera jag köpte nyligen då installationen inte fungerade. Skulle bli överraskad om dessa prylar fungerar särkilt bra. Nej, jag vill inte vinna.