Avslutad: Vinn populära kitet för att styra belysningen med mobilen

3k läst  98 svar

 1. C
  Medlem Nivå 1
  1. 16 miljoner

  För att jag älskar teknik men med nyligen utökning av familjen blir det inte mycket pengar över
   
 2. J
  Medlem Nivå 3
  Svar 1, 16 miljoner färger.

  Med tanke på en jätte gammal reklam från Philips om lampor så behöver jag nu aldrig mer vara orolig.
  Det är tur dem har ändrat sitt sätt att publicera reklam.
  Nu kommer jag alltid vara brun och fin när jag tittar mig i spegeln och speciellt nu när jag har 16 miljoner färger att välja på.
   
 3. Kungen_283746
  Medlem Nivå 5
  1. 16 miljoner färger

  Skulle vara supertrevligt i vardagsrummet, barnen skulle älska att matcha färgen på belysningen med humör och dagsform :rofl:
   
 4. Mary-Anne
  Medlem Nivå 2
  1. 16 miljoner färger.
  Våra tvillingpojkar på två år når nu strömbrytaren & tycker det är jätteroligt att släcka lampan och springa därifrån. Vad vore inte bättre då än att kunna styra ljuset med mobilen så att man slipper springa upp och tända stup i kvarten när man väl har gosat in sig i TV-soffan. Jag vet inte när släcka-ljuset-åldern är över men i dagsläget håller vi på att gå i bitar av att ha konstant disco. Hue, hjälp!!!
   
 5. G
  Medlem Nivå 1
  1. 16 miljoner färger

  Hade varit perfekt för att ordna med belysningen i alla sovrummen där hemma. Med bra kontroll hade man kunna ha bra överblick också på belysningen så den släcks!
   
 6. Kendobendo
  Medlem Nivå 4
  1. 16 miljoner färger

  Skulle va kul med lite färg i tillvaron. Jag läste lite om att det finns en rätt cool app till Philips där man kan få lamporna att matcha musiken som spelas. De hade varit kul att prova. :)
   
 7. Jjadeland
  Husägare Nivå 1
  16 miljoner.
  Vi älskar dom nya lamporna som vi skulle vilja fylla hela huset med till slut ❤️
   
 8. M
  Nybyggare Nivå 2
  Och då kör jag en repris på att försöka vinna den

  Rätt svar är "1" 16 miljoner färger.

  Skulle passa perfekt får vår familj då våra barn älskar att gå upp innan solen. Hade varit skönt att kunna styra belysningen lite smidigt och slippa slå tårna på vägen mot strömbrytare innan man vaknat riktigt och därigenom få en lite roligare start på morgonen :coffee:
   
 9. Trinity
  Medlem Nivå 1
  1: det är 16 miljoner färger! Önskar mig ett fint Philips Hue startkit för att koppla det till mitt nyinköpta google home kit. Behövs för att det ska bli en fullständig upplevelse I färg och ljus. Så kul! :)
   
 10. G
  Medlem Nivå 1
  1. 16 miljoner färger.

  Vi flyttade in i vårt hus för 1,5 år sedan och saknar vettig belysning i de flesta rum. Ett Philips Hue startkit skulle bli den ultimata starten på en helt ny strategi där våra genomgående vita väggar borde vara en ypperlig kombination med de 16 miljoner färgerna!
   
 11. P
  Medlem Nivå 1
  16 miljoner färger
  Det verkar praktiskt att kunna slå på flera lampor på en gång. Dessutom vore det fint att kunna använda lamporna så att det ser ut som att vi är hemma även om vi inte är det. En intressant innovation för hemmet.
   
 12. D
  Medlem Nivå 3
  Svar: 1

  Min hemautomationscontroller dog precis och jag behöver titta mig om efter en ny. Vad vore då inte bättre än en Philips Hue! Frugan blir överlycklig då jag inte spenderar mer pengar på min hobby
   
 13. G
  Medlem Nivå 1
  1. 16 miljoner färger

  Jag har haft så svårt att bestämma m ig för vilket smart system jag ska ha. Det obefintliga beslutet gör förstås att jag har INGET smart system alls! Tacksam för en knuff mot beslut med denna vinst!
   
 14. Emanuel BR
  Medlem Nivå 1
  Den kan visa så många som 16 miljoner färger.

  Jag har precis köpt en LED tak-lampa från Awox och Hue kitet hade passat perfekt i rummet. Är jätte nöjd med tak-lampan och kommer garanterat bli nöjd med Hue kitet också. Hade varit gött att kompletera rummet med fler lampor och därför vill jag vinna tävlingen.
   
 15. total
  Verktygstokig Nivå 4
  1. 16 miljoner färger.

  renoverar tvättstugan och det här kitet skulle lyxa till det rejält
   

Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. :love: