Byggahus.se
 1. Byggahus.se är oberoende på konsumentens sida Regler

Avslutad: Vinn fräck popcorn-maskin i retrostil

 1. P
  Medlem · 2 inlägg

  Pinnacle

  Medlem
  Rätt svar är: 1. 1-3 deciliter

  Motivering: Hela familjen älskar popcorn och denna popcornmaskin skulle passa oss som handen i handsken!
   
 2. M
  Medlem · örebro · 8 inlägg

  mattiashammar

  Medlem
  Rätt Svar: 1. 1-3 deciliter

  Håller på att bygga en hemmabio på övervåningen åt mina 2 döttrar och denna skulle passa alldeles utmärk i detta bio rum, Popcorn till bion är ju ett måste!!
   
 3. S
  Medlem · 12 inlägg

  SamuelAlm

  Medlem
  1. 1-3deciliter

  Soffan ute på altanen är redo, duken är spänd, projektorn värms upp, filmen laddad och såklart...
  "Älskling!! Vi har glömt o köpa popcorn"
  ---
  Gör kvällen i månskenet fulländad med en popcornmaskin från Coolstuff
   
 4. Bankeryd
  Medlem · Jönköpings län · 76 inlägg

  Bankeryd

  Medlem
  Rätt svar 1. 1-3 dl per gång.
  Motivering: Jag har slutat äta popcorn eftersom jag hört att micropop inte är bra och jag är för lat att köra med kastrull. Jag saknar verkligen färska popcorn och att vinna denna skulle göra mig så glad! Retrostilen gör den ju extra trevlig, och kanske, men bara kanske låter min fru mig ha den framme i köket av det skälet! ;)
   
 5. F
  Medlem · Örebro · 3 inlägg

  Ford38

  Medlem
  1-3 deciliter Popkorn

  Mina barnbarn skulle älska den där super läckra maskinen
   
 6. P
  Husägare · 3 inlägg

  PeterHaegg

  Husägare
  Svar: 1

  Åhhh vad vi längtar efter en popcornmaskin. Hela familjen är trötta på fastbrända popcorn i kastrull och micrade popcornen med helt fel smak. En maskin att dela med vänner och släkt är vår dröm och skulle bli en välkommen familjemedlem med en kunglig plats i köket. Självklart med en påklistrad Byggahus logotyp :)
   
 7. Orientexpressen
  Medlem · Norrtälje · 143 inlägg

  Orientexpressen

  Medlem
  Svar: 1

  Skulle vara underbart att få poppa popcorn utan att bränna vid en nästan hälften samtidigt som det finns en massa opoppade popcorn. Hela familjen älskar popcorn, men vi gör det inte så ofta bara för att jag lyckas bränna dem så mycket. Då vi också behöver tänka på vad vid stoppar i oss, är popcorn är jättebra alternativ till allt annat snacks som dryper av fett, socker och salt. Förutom alla hälsoaspekter är popcornmaskinen hur snygg som helst och kommer definitivt att stå fram och bli väl använd.
   
 8. R
  Medlem · 3 inlägg

  Rädisan 45

  Medlem
  Svar: 1

  Popcorn är ju retro och tidslös.
  Första tanken är att själv få njuta av en stor skål popcorn. Sätta sig framför storbilds-tvn och njuta av en bra film ovh få den där härliga biokänslan.

  Perfekt blir det när hela familjen sitter samlad och vi slipper slåss om popcornskålen. En härlig filmkväll när det är både kallt och mörkt ute.

  Att popcornmaskinen från coolstuff dessutom är en snygg och cool inredningsdetalj i köket är ju bara helt perfekt.

  Håller tummarna ;)
   
 9. B
  Medlem · Västmanlands län · 19 inlägg

  bjornlof

  Medlem
  Precis som alla andra skriver så är svaret: 1. 1-3 deciliter

  Vi håller just på att bygga en egen hemmabio (stod och sprejade platsdetaljer med mattsvart färg imorse) i just retrostil, så denna popcornmaskin skulle passa som handen i handsken! Biogrottan ligger i källaren så det är väldigt långt till köket...

  Funderar på sätta upp en sån här utanför:
  cinema.jpg
   
 10. Inastina
  Inredare · Värmland · 42 inlägg

  Inastina

  Inredare
  1. 1-3 deciliter

  Igår firade vi sonens 14-årsdag med glass och kakor... när kvällen kom körde vi igång en påse micro-popcorn och såg på hockey. Det var då det slog mig! Jag skulle självklart ha överraskat honom med en popcornmaskin! Det är ju hans absoluta snacksfavorit... En snygg detalj i pojkrummet och en extra belöning för hans slit i skolan och hans hjälpande hand till en gammal farmor. Pojken är guld värd så popcornmaskinen vore den allra bästa överraskningen i efterskott. Håller en tumme eller två. Generös är han också så jag lovar att han kommer att dela med sig till sina två bröder.
   
 11. Elina Blom Westergren
  Medlem · Stockholm · 752 inlägg

  Elina Blom WestergrenPremiumikon: Hand

  Medlem
  Vinnare i veckans tävling är inga mindre än Bjornlof, Zompan och Klaugust! Stort grattis till er! Vi hoppas att ni kommer att få många fina filmkvällar med popcorn nu när kylan lamslagit landet.

  Motivering Klaugust: När vi blev gravida påbörjade både jag och min sambo en gemensam viktresa. Jag ville ju inte förvägra henne allehanda godsaker när hon bar runt på vårt väntade gossebarn och när omslaget till chokladkakan väl var brutet och hon sedan sötsuget stillats av ett par rutor blivit nöjd kunde jag ju omöjligt låta chokladkakan ligga framme och förgås av ålder. Detta upprepades regelbundet i en syndig serie av excesser. Nu när pågen väl är ute och sambon går långa promenader och kvickt som attan kommer att vara tillbaka på ursprungsläget medan mitt skärp bara blir kortare och kortare för varje minut är det av yttersta vikt att jag bryter detta mönster med mer kalorisnåla tilltugg, av någon sort. Snälla, Byggahus-juryn, om jag skulle vinna popcornmaskinen så skulle det bespara mig olyckan att behöva äta grönsakssnacks eller andra nyttigheter framför Netflix nu när "vi" plötsligt blivit mer kroppsmedvetna i hushållet :'(

  Motivering Bjornlof: Vi håller just på att bygga en egen hemmabio (stod och sprejade platsdetaljer med mattsvart färg imorse) i just retrostil, så denna popcornmaskin skulle passa som handen i handsken! Biogrottan ligger i källaren så det är väldigt långt till köket.

  Motivering Zompan: Om jag skulle vinna denna maskin, har jag en liten tjej som kommer bli överlycklig! Hon är inte alls är förtjust i sötsaker (helt otroligt när man är 4 år) men popcorn älskar hon, och ja skulle man missa köpt det till helgen kan du lita på att man får åka till affären, haha! Skulle jag vinna denna kommer hon explodera som ett popcorn av glädje!
   
 12. karra
  Trädgårdsfixare · Karlskrona · 202 inlägg

  karra

  Trädgårdsfixare
  Svaret är 1. 1-3 deciliter

  Har ingen vidare motivering men det skulle va fräckt med en retromaskin istället för att (aldrig) köpa sig en modern!
   
 13. F.Taleman
  Hobbysnickare · Söderköping · 34 inlägg

  F.Taleman

  Hobbysnickare
  Svar 1:

  Sist jag tog min 3 åriga dotter så hade dom renoverat SF Norrköping (superfint) men dom hade helt plockat bort den synliga popcornmaskinen och i stället stod där en massa kartonger med färdigpoppade popcorn.

  Jag vill kunna ge henne samma känsla som jag hade när mina bröder tog mig på bio som barn, just dom poppande popcornen sitter som etsat i mitt minne och symoliserar hela upplevelsen.
   
 14. E
  Medlem · Skåne · 11 477 inlägg
  Sorry, tävlingen avslutad och vinnarna är utsedda. Du får knata iväg till en affär och inhandla en maskin.
   
 15. Dan_Johansson
  Allvetare · Västra götaland · 6 778 inlägg

  Dan_Johansson

  Allvetare
  Det här händer ju hela tiden, borde inte "tävlingstrådarna" låsas efter avslut?
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.