Byggahus.se

Avslutad: Vinn en sladdlös, kraftfull grästrimmer

 1. S
  Medlem · Nivå 9
  Svar; Tråden är 1.6 mm.

  Idag använder jag en trimmer med sladd och tyvärr alldeles för få eluttag. Bekväm som jag är så innebär det tyvärr att jag orkar plocka fram trimmer skarvsladdar etc allt för sällan. Med en batteridriven trimmer skulle jag oftare ta mig ut och göra det där fina putset där gräsklipparen inte kommer åt
   
 2. T
  Medlem Nivå 1
  Hej hopp

  1,6mm

  Med en nyinköpt sommarstuga som har en trädgård som gud glömde så behöver vi röja mycket, för att sen ha något att trimma och hålla i bra ordning.
  En smidig grästimmer som dessutom enkelt kan fixa till kanterna vid rabatter och annat vore en dröm. Då kan vi få till vårt sommarparadis och njuta av det ordentligt....

  Ha det fint!
  Tommy
   
 3. S
  Nybyggare Nivå 1
  Svar 1.6mm

  Då vi har en trädgård som i det närmsta kan beskrivas som en hinderbana för gräsklippare så skulle en hel del utav arbetet underlättas igenom en bra trimmer.
   
 4. Immobil
  Medlem · Nivå 17
  Svar: 1,6 mm
  Nuvarande trimmern gick upp i rök för en vecka sedan. Den vilar nu i frid på Miljöstationen.
   
 5. N
  Medlem Nivå 1
  Svar: 1.6 mm

  En batteridriven Ryobi vore helt perfekt att vinna
  för en miljömedveten, fixarsugen medelålders kvinna.
  Trädgården är dryga halvhektaren stor,
  med massor av gräs man vill gå på utan skor.
  Fast vissa ställen är nästan omöjliga att klippa,
  men med en sladdlös trimmer kan ju gräsklipparen slippa.
   
 6. E
  Medlem Nivå 2
  Diametern är 1,6 mm.

  Bor i en hyresrätt med stor trädgård tillhörande lägenheten som hyresvärd ska sköta om. Tyvärr lämnar hyresvärden alla björnlokor att växa fritt så det finns 200-300 plantor. Jag har en snart tvååring som älskar att vara ute så jag måste med jämna mellanrum klippa ner alla lokor för hand. Med en trimmer skulle det arbetet gå så mycket lättare och snabbare och säkerheten för mitt barn skulle öka markant.
   
 7. M
  Medlem Nivå 1
  1.6 mm är tråden på Ryobis trimmer.
  Gräsklipparen missar lite runt staket och träd. Där behöver jag trimmern att finputsa med.
   
 8. M
  Medlem · Nivå 5
  Rätt svar är 1,6 mm.

  Vi har en Ryobi trimmer med sladd men sedan vi flyttade till hus med större trädgård har vi insett att omaket att behöva flera skarvsladdar för att nå trädgårdens alla hörn gör att gräset oftast växer långt och frodigt längs stenmuren.
  En Trimmer med batteri kommer att tas fram när den behövs och inte när man känner att man orkar bråka med skarvsladdarna.
   
 9. novi
  Medlem Nivå 1
  Tråden är 1,6 mm tjock!

  Sambon vägrar köra röjsågen, och visst den är ganska overkill för ändamålet. Med även hon skulle bemöda sig att fixa gräset!
   
 10. E
  Medlem Nivå 1
  Svar: 1,6 mm
   
 11. S
  Medlem Nivå 1
  Svar 1.6 mm
  Jag vill gärna ha en eldriven grästrimmer, skönt att slippa bensinångorna från den gamla och himla smidig verkar den vara, den är snygg också...
   
 12. Z
  Allvetare Nivå 1
  1,6mm

  Håller på att bygga hus ute på landet, så snart kommer jag behöva en bra trimmer. Med en tomt på ca 3500m2 så kommer det finnas många kanter och hörn som behöver trimmas.
   
 13. JoostvdL
  Medlem Nivå 1
  Svar: Ryobis grästrimmer använder en tråd som är 1,6 mm i diameter.

  Jag skulle vilja vinna grasstrimmer eftersom vår 2500 m2 stora tomt har några hundra meter grässidor som kräver klippning varje vecka. För närvarande använder jag min bensinmotortrimmer, men jag tror att en batteridriven är mycket miljövänligare.
   
 14. byngve
  Medlem Nivå 1
  1.6 mm tråd. för jag gillar era produkter
   
 15. B
  Hobbysnickare Nivå 1
  Svar: Trimmertrådens tjocklek är 1,6mm

  Vi har installerat ett kattstängsel bestående av kompostgaller och hönsnät runt tomten. Något vi inte tänkte på innan detta var att gräsklipparen, som tidigare kunde köras en bit in i buskarna, nu lämnar några centimeter med gräs runt kanten (närmast stängslet). Jag har hittills, ihop med min dotter, gått och dragit samt klippt dessa för hand. Detta börjar bli slitsamt och denna grästrimmer hade verkligen underlättat.