personstarthumb-up

Avslutad: Maxa sommarkvällarna med ny grill

4k läst  66 svar

 1. Elina Blom Westergren
  Moderator Nivå 10
  Maxa sommarkvällarna med ny grill

  kepler600.jpg

  Inget skriker så mycket sommar som en härlig grillkväll med familjen och vännerna. Veckans vinnare tar hem en sprillans ny Kepler 600 från Landmann. Det är en rejäl premiumklotgrill, med galler av gjutjärn, dubbla brikettkorgar och temperaturmätare på locket. Den har dessutom smarta påfyllningsluckor för kol och för dig som vill smaksätta med rökspån.

  Totalt värde cirka: 2 500 kronor

  Så här tävlar du:
  Allt du behöver göra är att svara på en fråga samt berätta hur du definierar en riktigt bra grillkväll.

  Fråga: Vad väger Kepler 600
  Svaret hittar du här: http://www.landmann.se/kolgrillar/klotgrill/11142/kepler-600/

  1. 17 kg
  X. 18 kg
  2. 19 kg

  Posta ditt svar och din motivering i den här tråden. Vinnaren utses fredag 21 april.

  OBS: Vi förbehåller oss rätten att utse en ny vinnare om vinnaren ej kunnat nås före fredagen 2 veckor efter det att den dragits.

  -----------------------------------------------
  Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

  Vinsten skickas till vinnaren direkt från Landmann. Meddela i den här tråden när vinsten har anlänt hem till dig, så att vi har koll på logistiken.

  Vi tackar Landmann.se för att de sponsrar den här tävlingen.
   
 2. T
  Verktygstokig · Nivå 3
  Svar: 2 - 19 kg

  Jag och min sambo håller i detta nu på att snickra ihop en uteplats, vilket är första gången för oss båda. Vi känner att vi gjort ett mycket bra jobb hittills och måste förstås belöna oss själva efteråt. Så inget skulle ju passa bättre än att sedan få inviga denna skapelse med en grillfest, med en sprillans ny fin grill! :)

  Den bästa grillkvällen är den som avnjutes där man trivs som bäst tillsammans med det bästa sällskapet, och förstås, den bästa grillen!
   
  Redigerat 13 apr 2017 11:37
 3. D09
  Medlem · Nivå 24
  Svar 2

  En riktigt bra grillkväll definieras genom att man allteftersom man grillat köttet inspererat grannarna tända sina grillar (y)

  En grillkväll handlar om gemenskap lika mycket som att göra något för sig själv.

  Fungerar lika väl vid isbanan under vintern, på stranden, ute i skogen eller för den delen uteplatsen hemma.

  Vinner jag så ska jag få grannarna att tända sina grillar :wow:
   
  Redigerat 13 apr 2017 10:56
 4. A
  Medlem Nivå 1
  Svar 2 ; 19kg.

  Ja en riktigt bra grillkväll för mig skulle nog vara att inviga altanen som jag håller på och sliter med i vårat nyköpta hus. Med min sambo och våran 3 månader gamla son :) sen givetvis bjuda in några vänner och familj till altaninvigning!

  Så vad skulle passa bättre om inte denna skönhet ?:)
  glad påsk till er alla!
   
 5. K
  Medlem Nivå 2
  Svar: 2 - 19 kg

  Min nuvarande grill är mer än lovligt ranglig. Den är faktiskt så pass ranglig att det är med stor nervositet jag använder den, så det hade varit mycket välkommet med en ordentlig grill som inte är byggd av aluminiumfolie.
   
 6. tharnstrom77
  Medlem Nivå 4
  Svar: 2

  Jag är i desperat behov av en ny, min har ett 15 cm stort hål i botten :(
   
 7. E
  Husägare Nivå 8
  Landmann är bara skräp, rangligt, skruvarna rostar efter något år. :(
   
 8. C
  Medlem Nivå 6
  Svar 2:

  Så kanske äntligen alla bekanta slutar försöka övertyga mig om att skaffa en gasolgrill?
   
 9. A
  Medlem Nivå 2
  Svar 2.

  För att vår nuvarande grill är ful och det är inte alls kul.
   
 10. L
  Medlem Nivå 1
  Svar 2. En perfekt grillkväll blir givetvis i sällskap med familj och vänner, sommar så att solen skiner och värmer länge, samt att jag har kommit ihåg att handla allt som behövs innan...
   
 11. J
  Medlem · Nivå 4
  Svar: 2, 19 kg

  Att definiera EN bra grillkväll är svårt, när man har 365 olika möjligheter. Jag grillar året om, och det uppskattas lite extra av gäster att få grillat i mitten av januari. De bättre grillkvällarna har nog innehållit:  * Vänner! Grillning och vänner här liksom ihop, och det är den enda ingrediens jag alltid ( nåja, nästan alltid... :) ) försöker tillsätta.
  * Gott om tid. Inte för att det alltid behövs, men för att det är roligt att grilla.
  * Småprat om stort och smått. Grillning är socialt, och man pratar gärna samtidigt som man tittar till sin grill.
  * Klarblå himmel, eller stjärnklara kvällar och nätter ( Bästa kvällen var nog när jag tog med mig ett gäng kompisar ut på isen en kall vinternatt, och hade förberett en grill ute vid en ö med ett vindskydd. Där tillagade vi allt på grillen, gjorde upp en eld och satt halva natten där ute och pratade. Efter midnatt kom ett norrsken in. )
  * Det ska alltid vara enkelt, och det är grillning. Man får inte krångla till det mer än nödvändigt för stunden ( annat än då möjligen om man måste förbereda för att vintergrilla på någon konstig avlägsen plats.

  Johan
   
 12. F
  Medlem Nivå 3
  Svar 2

  En bra grillkväll är pricken över iet på en härlig sommardag! Att komma hem från stranden efter en solig och varm dag, strosa runt på gräsmattan, tända grillen och känna den ljuvliga doften av kol som brinner! Sen går jag in och ger frugan en kram, hämtar köttet som legat i marinad sen morgonen och grillar på en perfekt grillbädd medan jag sippar på en iskall IPA, sen kommer gästerna och vi njuter och skrattar hela kvällen! Det är riktig sommar för mig :)
   
 13. L
  Medlem Nivå 1
  Svar nr2, 19 kg. Det som för mig definierar en riktigt bra grillkväll är Gott om tid, rökved i grillen, en bra grill, gott sällskap och bra råvaror. Gärna bra väder också, men i ärlighetens namn är alla väder grillväder!
   
 14. C
  Medlem Nivå 1
  Svar nr2, 19kg
  En bra grillkväll = Förväntansfulla hungriga familjemedlemmar , ett perfekt resultat och en stolt grillare vid sin fina nya grill :)
   
 15. M
  Medlem Nivå 1

  Den perfekta grillkvällen

  Svar 2 - 19kg

  För mig består den perfekta grillkvällen av två delar. Den första och kanske viktigaste delen är själva grillningen och maten. Hela familjen är med. God mat och god öl. Barnen leker. Förväntningarna är alltid höga innan man sakta börjar inse att lugnet byts ut mot ett lättare kaos. Barnen tycker inte om maten och vill hellre sparka boll än att äta. Dressingen man gjorde blev på tok för salt och det var inte riktigt så varmt ute som man trodde. Inget blir som man hade sett framför sig men allt är ändå helt perfekt.

  Del två är den lugna delen man får med sin sambo efter att allt stök är undanplockat, barnen sover och maten upptorkad från altanen. Man slänger sig ner i utemöblerna och bara andas ut. Dessa timmar är fantastiska, när man som vuxna människor kan prata och umgås under lugna former och inte behöver hålla utkik efter vilda barn. Man kan bara njuta och ta hand om varandra. Tills man hör gråt och måste avbryta för att natta om barn.

  Man svär lite inombords men längtar samtidigt till nästa helg när man får göra om allt detta igen. För det är den perfekta grillkvällen. Även om den aldrig blir som man tänkt ut sig.
   

Hej där! så kan du också ställa frågor i forumet. :love: