Byggahus.se

AV-ritning hjälp önskas......

210 läst  2 svar

 1. R
  Medlem Nivå 1
  Hej,

  Ber om ursäkt om detta står i fel avd. Har ärvt ett 2-våningshus (helt i betong) vid medelhavskusten. Huset är byggt utan ritningar och utan plan, en s.k byggmästare (murare) har anlitats och agerat som ingenjör, entreprenör, murare, målare, betongmästare etc.......han gick runt och kollade folk som ville jobba för en dag eller två med olika arbeten i huset. Det blev till slut en betong grundplatta och pelare med väggar av röda 12 hålade teglar bundna med cement.

  Allt som allt, 2 våningar som saknar helt och hållet AV . Den enda vattenkran som finns är den som står vid huvudingången strax efter vattenmätaren. För tillfället, huset är obebott eftersom det saknas putsning, målning, el-dragning, vatten etc.....

  Undrar om någon här kan hjälpa till med en AV-ritning ( mot en billig peng), jag är införstådd med att det krävs bilning och grävning i betongplattan.

  Vid intresse, kan skicka bilder. Tacksam för varje svar.

  RowBan,
  Örebro
   
 2. R
  Medlem Nivå 1
  105 visningar och tydligen inget försök till svar.
  Med lite tålamod kanske något dyker upp.
  Mvh
  Rowban
   
 3. Banvaktarn
  Medlem · Nivå 6
  Antar att det är en VA ritning som önskas?

  Du kommer få såga upp plattan som antagligen är 100mm eller tjockare för att få platts med 110 rör, lägg allt med 1% så blir det rätt, upp med en skiss hur planlösningen är.
   
Bevaka ämnet och häng med när det uppdateras.
Bevaka