Byggahus.se

Är detta framtiden? Jag är definitivt intresserad!

 1. Haba_tsutt
  Medlem Nivå 6
 2. lastkaj
  Medlem Nivå 8
  Du menar med barnen som går upp, tar på sig själva och är på glatt humör? :D
   
 3. M
  Medlem Nivå 1
  Mycket intressant och mycket vill ha, men hur ofta brukar ni byta sida med varandra i sängen (lite OT)? Vi har aldrig gjort det.
   
 4. Johan Gunverth
  Diversearbetare · Nivå 17
  Kan man få slippa det? Verkar oerhört stressigt. Tydlig magkatarrskänsla där vid toalettspegeln. :|
   
 5. A
  Medlem · Nivå 20
  Jag kallar mig ogärna för teknikfientlig, men ibland är det svårt att låta bli. Sådär tom är sällan min köksbänk. Kan pekskärmsköksbänken skilja på att man pekar på den och att man lägger en paprika på den? Hur många program startas när man drar disktrasan över? Redan idag kan man se hur värmen på spisen ändras när potatisen kokar över så att det stänker på kontrollerna. Jag tror helt enkelt inte på konceptet att kombinera en pekskärm med avställningsyta. Tekniken är givetvis intressant, men man bör välja med omsorg vad man använder den till.

  Erik
   
 6. torbeno
  Husägare · Nivå 13
  En framtid där busskuren är fri från rökare, åh jag längtar!
  Men även det andra lockade :)
   
 7. mycke_nu
  Medlem · Nivå 22
  Vafalls!? De var ju Apple on steroids!! :wow:
   
 8. B
  Medlem Nivå 2
  Vilka här använder GPS för att hitta till sitt kontor...?

  Jag studerar men jag använder dock inte GPS för att hitta till skolan.

  Och som Johan Gunverth skrev: att redan vid badrumsspegeln få meddelanden från jobbet...
   
 9. A
  Medlem · Nivå 16
  Man behöver bara skruva den här verkligheten ett snäpp till så har man en farsartad parodi på modern teknik. Tänk när man borstar tänderna och stänker på spegeln och när man försöker torka bort det har man skickat ett mail med en videofilm av sig själv, naken och yrvaken, till samtliga adresser i adressboken.
   
 10. Dalbotös
  Medlem · Nivå 12
  Ha ha ha, tack för dagens bästa skratt! d^_^b
   
 11. Blindnit
  Medlem Nivå 9
  Fantastiskt med datorer som vet vad man vill göra och gör rätt ;)
   
 12. A
  Medlem · Nivå 20
  Problemet med intelligenta system är att de tenderar att fungera illa tillsammans med intelligenta användare. Eller bara när de utsätts för en situation som inte programmeraren tänkt på.

  Erik
   
 13. F
  Medlem Nivå 10
  De nya stora pekskärmar som är på väg ut på marknaden (t ex svenska Flatfrog) är något helt annat än pekkontrollerna till spishällar. Det är nog inte särskilt svårt att få den att skilja mellan en disktrasa och ett finger. Att man har prylar på bänken är ju inte konstigare att hantera än att man måste röja en bit för att få plats med morgontidningen. Om hela bänken är en skärm kan man ju använda vilken del man vill och ha prylar på resten.
   
 14. F
  Medlem Nivå 10
  För många bilpendlare är det nog motiverat med en navigator som håller reda på köer, trafikarbeten etc. Fast den delen av filmen var väl inte särskilt nyskapande, navigatorer med pekskärm är ju vardagsmat.
   
 15. Johan Gunverth
  Diversearbetare · Nivå 17
  Fast handen på hjärtat; vem använder dessa funktioner egentligen. Taxichaufförer, budbilar och räddningstjänsten, kanske. Pöbeln nyttjar den enbart för att hitta till köer och kunna slippa lite arbetstid.