Byggahus.se

Är det ett trådlyft?

 1. Nimajneb
  Medlem · Nivå 18
  • Laddar…
 2. T
  Medlem Nivå 13
  Det här tycker jag låter bra!

  Och självklart ska TS inte se den här inforutan sitt egna ämne. Vi vill ju som tidigare sagt göra vad vi kan för att alla ska återkoppla i sina egna trådar :)
   
 3. Jajjan
  Medlem Nivå 6
  Största problemet är att de föreslagna trådarna väljs enbart beroende på titeln, ofta är det inte så relevant
   
 4. Carl_Elvis
  Medlem Nivå 6
 5. Per Eskilsson
  Administrator · Nivå 20
  Jag är personligen emot att införa en popup eller en text som tar upp värdefull plats på skärmen men jag kan tänka mig att vi lägger till en liten röd text på max en rad i mobilens normalt 375 pixlars bredd kanske under ”Svarar i ämnet: Är det ett trådlyft?”.

  Inloggade ser högupplösta bilder Logga in
  7C55628A-22F7-410B-BEBF-BBF8FA1F3E9B.jpeg


  Hur lång tid från det att sista inlägget gjordes tycker ni att det ska gå innan denna lilla text dyker upp - 2 år, 3 år eller något annat?
   
 6. M
  Moderator · Nivå 18
  någonstans 6 mån - 2 år tycker jag.
  Det är inte helt ovanligt att den nya skribenten ställer en fråga till TS
   
 7. useless
  Självbyggare · Nivå 24
  En popup klickar man ner när man har tagit del av meddelandet, så den tar ju ingen plats alls jämfört med en extra rad text.
  2-3 år är alldeles för lång tid. Har det inte skrivits i en tråd på några månader finns det anledning att tänka en extra gång innan man svarar.
   
 8. Nötegårdsgubben
  Husägare · Nivå 17
  Jag tycker också att ett halvår känns mer lagom. Eller ännu kortare, det är nog få trådar som vilat mer än tre månader som i egentlig mening kan sägas vara vid liv.

  Sen är det förstås tråkigt om nya användare avstår från att skriva i en tråd för att den är gammal. Jag tror exempelvis att man ska avstå från röd text, skulle föredra blå eller orange text, eller kanske en gul bakgrund. Hellre inte varna än att skrämma bort tänker jag. Jag stör mig förvisso på vissa trådlyft även jag, men i ärlighetens namn upplever jag problemet oftare som att någon inte orkat läsa tråden än att den är gammal i sig.
   
  • Laddar…
 9. B
  Medlem · Nivå 20
  Man kanske kan ha en text typ "Du vet väl om att tråden är gammal?", det är väl ingen som ska bli skrämd av det.

  Popup blir bäst.
   
 10. Per Eskilsson
  Administrator · Nivå 20
  Vi kommer försöka fixa en popup. Jag har nu lagt till den på vår att göra-lista och den kommer så småningom men jag vågar inte lova exakt när.

  Tack för feedback!
   
  • Laddar…