Byggahus.se

Är dessa lampor något att ha i en bygglampa?

 1. B
  Medlem Nivå 3
  Hej, har en bygglampa som man kan koppla till en "ciggaretuttag" på min fyrhjuling. Den har inte fungerat på länge och har inget minne av hur den har fungerat heller. Men lampan som satt i (eller lamporna, var två av dessa) var dessa http://e-lampor.se/osram-dulux-l-lumilux-2g11-18w-840.html

  Är det något att ha i en bygglampa som man kan ha i skogen när det börjar skymma lite? Värt att lägga 180 kronor för två nya? Beskrivning ger mig bilden av att jag kommer bli besviken.

  Jag kan självklart köpa någon form av LED-lampa som är anpassa för ATV, men är egentligen inte i behov av det, så det var mest för att detta skulle bli billigt.

  EDIT: Hittade nu två stycken för 142:-, så om det gör någon skillnad så:)
   
  Redigerat 29 mar 2015 17:58
 2. HasseTeknik
  Medlem · Nivå 15
  Vet inte hur mycket ljus du behöver och hur länge den ska lysa. Själv hade jag gått på något mer universellt om möjligt.
  Jag köpte en http://www.jula.se/catalog/el-och-b...ndhallna-arbetslampor/arbetslampa-led-425075/ , som har 250 lumen och är lite "blå". Uppladdningsbar med antingen 12 V DC eller 230V AC adapters. Har använt den i bilen, på vinden och vid rördragning under sommarstugan och är MYCKET nöjd. Har hittills inte kört ur batteriet för jag har max haft den tänd 1 timme i sträck, men reklamen säger 3-4 timmars drifttid.