Ser verkligen mycket gott ut! Vad har du gjort med Portabellon? Måste ha nån slags sås som det ser ut på fotot.
Pak Choi är verkligen en underbar grönsak som går att ha som tillbehör till det mesta.
Ser verkligen mycket gott ut! Vad har du gjort med Portabellon? Måste ha nån slags sås som det ser ut på fotot.
Pak Choi är verkligen en underbar grönsak som går att ha som tillbehör till det mesta.
Eller - är det mest soja runt Portabellon?
Det var teriyakimarinad, ingefära och vitlök. Sen bakad i ugn.
Det var helt OK, men jag börjar bli lite less på svamp nu
Det var teriyakimarinad, ingefära och vitlök. Sen bakad i ugn.
Tack för klargörande, marinaden låter ändå god. Att äta egenplockade/på-torget-köpta smörstekta kantareller är fantastiskt, och jag kan uppskatta en champinjonstuvning gjord med kärlek, men håller med om att konsistensen, den som gett namnet till "svamplik" går att lessna på.
Men det är ju gott att grilla dem så får väl hitta på något för att göra dem jättegoda.