Ja, jag har redan sagt bästa sättet tillaga den på
Jo, det är väldigt gott.
En grej som vi gör är att skära filéerna i kuber, marinera i citron, olivolja, vitlök, rökt paprika, salt, peppar och kör på grillspett. Sen i tortillabröd eller pockets med sallad, picklad rödlök & en paprikakräm. (av den rökta paprikan)
Jo, det är väldigt gott.
En grej som vi gör är att skära filéerna i kuber, marinera i citron, olivolja, vitlök, rökt paprika, salt, peppar och kör på grillspett. Sen i tortillabröd eller pockets med sallad, picklad rödlök & en paprikakräm. (av den rökta paprikan)
Lunchen blev råraka med rårörda lingon och bacon. Gott tyckte jag, bättre hälften ( som också är matlagaren) var missnöjd då det skulle varit stekt fläsk men den nya affären hade inte detta.
Sista semesterdagen för mig, även om min bättre hälft har en vecka kvar, vi är hemma men äter lokalproducerat från landstället, inte våra marker men väl djur som betat hos grannen och ”bor” på en gård ca 2 km bort.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
njurtapp med potatisgratäng och svampsås - denna gång hade vi inte fina kantareller som inlägget ovan från @raveper, så fick bli på champinjon, lök, grädde och konjak, blev råvarubrist till trots mycket gott!