Jag äter inte heller fettet, har aldrig gillat fett och putsar bort allt synligt fett från kött jag lagar. Utom från entrecote då där jag lämnar det på tallriken.
Förra helgen körde jag entrecoten i köttkvarnen. Förvisso med högrev och talg. Sen grillades det asgoda smash burgers. Men det sved att mata ner entrecote i kvarnen
Man äter det man vill på en tallrik som serveras?
Många petar bort lök, tomat, etc. på tallriken..
Blir du lika upprörd över det?
Eller är det snåltarmen som svider när dina gäster inte slickar rent tallriken?
Såklart är det en smålänning som tror min förundran bottnar i snålhet.
Nej, jag tycker bara fettet på entrecoten är en fantastisk smakupplevelse. Texturen kan vara besvärande men äts fettet tillsammans med köttet blir det utmärkt.
Entrecote är bland det bästa som finns!
Är man lite galen om man har bilder på entrecote och ens mamma tycker man har ett entrecote-missbruk?
[bild] [bild] [bild] [bild]