Byggahus.se
Jocce81
Jocce81: [citat] Det är GRYMT. Makitan jag har kan man dessutom korta ner "blåsröret" på, så den blir smidig att hantera runt bilen :) /Jocce
12,0k svar · 3384,2k läst
·
useless
useless: [citat] Det råkade jag ut för på en tidigare bil när dieselvärmaren dragit ur batteriet. Bärgaren kopplade ström via släpvagnsuttaget så var det bara att låsa upp.
28 svar · 786 läst
Hennke85
Hennke85: Provmonterat ihop kaminen. Började med att borra ur alla gamla skruvar och gänga i hålen men övergav detta då passformen var för kass och borrade upp hålen istället då nu sitter det mutter och bricka på insidan istället. Påbörjade även nytillverkningen av ena spjällaxeln men det blev det inga bilder på. [bild] [bild]
16,7k svar · 2963,6k läst
·
useless
useless: [citat] "Bör hämtas" Dåligt. Jag trodde man kunde lämna kvar den och använda den vid behov...
3,6k svar · 629,3k läst
·
K
kortis: [citat] Det där kanske kan få en del att förstå varför norr slits så mycket i batteri-maskiner. sällan man kommervupp i rätt hastighet. Jag letade länge
137 svar · 19,3k läst
·
F
fsn: [citat] En MIG/MAG men multiprocess. Ett bra alternativ om man vill svetsa pinne och är nyfiken på TIG i svart och rostfritt men i huvudsak svetsar MIG/MAG. Vet inte hur TIG är, det är såklart ingen HF-tändning men vet inte om den har gasventil eller om man får ha pistol med ventil. Kan köpas ny i Sverige för 16 så jag tycker man kan pruta. Lillebror till etablerade Rebel EMP 215 för
24 svar · 1,0k läst
·
stigen
stigen: 45cm är det jag siktar på.
2,3k svar · 448,0k läst
·
H
hyggabus: Länken @Vinudden postade ovan; Samma säljare har mer prylar till Zinken 21/Luna Z50 knivhållare, remmar, hyvelstål osv https://www.ebay.it/usr/fran2005
14 svar · 4,6k läst
·
A
andy999: [citat] Hej @mattiasp! Tack, operationen gick bra, ska ta av stygnen senare idag. Lite osäker på när jag kan börja belasta handen, enligt doktorn borde jag kunna vara återställd inom 2-3 månader. Är själv väldigt nyfiken, blev lite stressigt dagarna innan operation, mycket som skulle hinnas med. Återkommer så fort jag testat!
72 svar · 5,3k läst
·
A
akak: https://www.valleselektrolindningar.se/kondensator.htm A
5 svar · 279 läst
·
Frustrator
Frustrator: [bild]
6 svar · 650 läst
·
Frustrator
6 svar · 650 läst
·
A
Adde byggahus: [citat] Nu vet vi vem som är ansvarig för att inflationen inte går ner... 😂
15,3k svar · 2968,4k läst
·
imported_Benno
imported_Benno: Jag använde sekatör (flerstegs) att kapa med senast när jag tog ned en gammal 5G2,5. Blev raka och fina snitt. Vanliga sekatörer är bra att enkelt kapa VP-rör med. Till att skala tunna trådar, 1-6 mm2, tycker jag en enkel "skalmaster" duger.
38 svar · 21,9k läst
·
hsd
hsd: [citat] Brukar vara typ och serie nummer på balken Kulhandsken kollar de bara funktionen på
1,3k svar · 157,0k läst
·
Norrtull
Norrtull: Rengör luftfilter, byt tändstift. Kolla även att den får soppa som ska, dvs inte klämd bränsleledning.
10 svar · 663 läst
·
Bananskalare
Bananskalare: [citat] Vart biltema befinner sig? ja du en väldigt bra fråga. Men vi kan konstatera atr Biltema har bara emv . Deras varor är billiga. kvaliteten varierar. Ingen har sagt mer än de själva att de säljer bästa varorna till bästa priset. Jag stannar på att de är en lågpriskedja. Ingen av oss går till biltema och är övertygade om att skruvdragaren är likabra som blå Bosch även om
663 svar · 134,9k läst
·
D
Datagubben: [citat] [citat] [citat] 2 pluppar av 3 på det som används, kan testa med ett annat. Min Teori är att Fjädern som känner av att man tycker maskinen mot skruven är för hårt spänd eller något konstigt med den.
34 svar · 1,6k läst
·
F
fsn: [citat] Läs på hans hemsida. Jag känner två personer som jobbat på fältet för Sida, ingen av dessa av ideologiska skäl utan endast för pengarnas skull. Det har inte varit antydan till nåt korrupt skulle jag säga. Däremot så var det vanligt förekommande bland lokal upphandling.
12 svar · 887 läst
S
SCB: [citat] Jag skulle tro att dessa blad är induktionshärdade med full hårdhet åtminstone ett par mm in på bladet från tandspetsen. Ythärdning/sätthärdning är inget jag skulle använda på en sån pryl eftersom de är tillverkade av härdbart stål och induktionshärdning går ruskigt snabbt.
3 svar · 413 läst
Isakare
Isakare: Japp, ingen bitshållare, utan längre bits för slagsruvdragare. Jag kör bara 75 mm långa bits, tusentals skruv i olika material varje vecka, drar aldrig av nått bits.
5 svar · 335 läst
·
H
heimlaga: [citat] Mja..... jag fick en relativt ny släckare gratis från en rivning och den hade en klump i botten. Det blev totalrenovering på den.
217 svar · 35,4k läst
·
S
santos: [citat] Har faktiskt inte hunnit testa än, köpte den till vårens stora utbyggnad av huset
5,3k svar · 1595,7k läst
·
H
Harald Blåtumme: Vad gäller mutterknackare så är det främst lossdragningskraften som är intressant, detta uppfattar jag som trådens ämne. Som sagts tidigare, jag kör med Milwaukee M12 "stubby" FIWF12 med 6Ah batteri, funkar bra på alla våra bilar. När jag drar åt blir det lagom på läge 2 som drar till ca 100 Nm, efterdrar för hand eller oftast med momentnyckel till vad det ska vara typiskt 110 -
110 svar · 11,7k läst
·
M
MasMats: [citat] Det är just silikonet du ska undvika om du vill inte vill ha knarrande gummilister. Därav tipset om silikonfritt smörjmedel.
6 svar · 436 läst
Immobil
Immobil: Senaste veckan har jag observerat att ett företag erbjuder verktyg och verktygspaket till enormt billiga priser. Företaget: lavoni.funnelish.com. Exempel: Ett DeWalt verktygspaket som normalt kostar 6 000:-, säljer dom för 499:- inkl. frakt!!! De påstår, att verktygen kommer från ett flertal konkursbon. Varför vill de inte tjäna mer?
0 svar · 186 läst
Hep
Hep: [citat] Som att kolla på football i Philladelphia, dricka sprit och mucka med polisen. Handlarna försökte ändra namnet till Big Fridy när de skulle utnyttja dagen till att ha reor på, men det sket sig.
1,1k svar · 163,6k läst
·
Hep
Hep: Fast om det kostar 10 pund så får man väl beställa en bunt och byta när det behövs.
30 svar · 2,5k läst
·
D
Daniel 109: Det finns system även med vatten. Bromsvätskan är ingen olja, bromsar kan dessutom bli väldigt varma. Jag undrar fortfarande hur du menar att TS fel kan bero på vatten.
22 svar · 861 läst
·
putte22
putte22: [citat] Bra tips. Ska kolla på det innan köp.
9 svar · 297 läst
Pjosk75
Pjosk75: Jag såg inga elektriska saker alls. Småsaker som gångjärn och beslag finns det Massor med Osram led substitute 20w och 18,3 w 3000K och 6500K
21 svar · 2,5k läst
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.