Byggahus.se

Bloggkommentarer

 1. G
  14h

  Poolöppning steg för steg - så gjorde vi

  Guzzen1: [citat] Poolrobot i någon form helst inte en slangansluten som kopplas till bräddavloppet. Jag har en Zodiac dyr som hlvt men rent gör den och har sladd. Den fungerar bra. Den filtrerar mycket vatten och hjälper sandfiltret och man för en bra omrörning i poolen.
  31 svar · 2,8k läst
  ·
 2. M
  2d

  Köpa osett? Bostadsrättsköp i planerad nyproduktion – recension

  Mikael Goldstein: [citat] Så förhåller det sig inte alltid.
  6 svar · 565 läst
 3. Lina Nord
  19d

  15 fina faluröda snickerier i trädgården

  Lina Nord: Bilden med portalen som har fotocredd "Foto: Pinterest/Okänd" ser väldigt mycket ut som den fantastiska trädgården hemma hos Rolf & Gunilla på Villa Solhem i Rögle - https://rolfrogle.se/ Passa på att hälsa på nu på trädgårdsrundorna (Vårrundan 21 maj och på Trädgårdsrundan 17 – 16 juni) om ni befinner er i nordvästra Skåne! :giggle:(y)
  5 svar · 796 läst
  ·
 4. G
  20d

  Nej, du behöver inte nät vid nedgrävd studsmatta

  Guzzen1: [citat] En studsmatta?? Är det inte pool vi pratar om här??
  28 svar · 2,7k läst
  ·
 5. Ulrika M.M
  27 Apr

  Bygg din egen cabana - så gjorde vi

  Ulrika M.M: [citat] Haha precis så!
  4 svar · 790 läst
 6. fremax
  24 Apr

  Vinterstänga poolen - min första poolstängning

  fremax: [citat] Tack! Kollar blomsterlandet! Med vänlig hälsning, fremax
  28 svar · 6,1k läst
  ·
 7. Lill72
  17 Apr

  8 snygga trädäck varvade med växter

  Lill72: [citat] Här behövde det tvättas flera gånger per år för att det inte skulle bli fläckigt men det berodde nog mycket på att vi har många växter och stora träd nära. Sopade gjorde jag ett par gånger i veckan beroende på årstid. Har man inte växter nära så kanske det räcker med en gång.
  9 svar · 1,4k läst
  ·
 8. 4774
  7 Apr

  Önskar alla en riktigt Glad Påsk!

  4774: En riktigt God och Glad Påsk önskar jag er oxå
  3 svar · 647 läst
 9. Plätt Fia
  1 Apr

  Vilka är vi som besöker Byggahus.se?

  Plätt Fia: [citat] Intressant att läsa. Jag hör nog till den där 7 % en som döljer var man är. Ska jag boka något så kommer ofta en sida fram med förslag på vara jag bor och där bor jag INTE. Kan vara lite knöligt om det inte går att kringgå, som när vi skulle byta ruta på bilen. Fick köra till stället och boka på plats. Å jag minns inte ens att jag har ändrat platsangivelsen.
  14 svar · 1,9k läst
  ·
 10. O
  28 Mar

  I natt går vi över till sommartid - ta det lugnt

  OskarJ: [citat] I vanliga fall så blir det runt 30 minuter promenad efter jobber för att hämta på förskolan för vår del. Nu när det börjar bli ljust på kvällarna så kan det bli ytterligare nån timma ute efter maten om ingen annan aktivitet är planerad.
  85 svar · 5,2k läst
  ·
 11. U
  20 Mar

  Fredagsmys med Alf Folmers hus från 1954

  Uppner: Hade jag haft 30-35 miljoner hade jag köpt det direkt! För det är nog ungefär vad slutsumman lär stanna på med tanke på det enorma renoveringsbehovet, tyvärr. Men - å andra sidan, för 30-35 mille får man en sjötomt i Saltis så frågan är om det ändå är värt det? Decisions decisions.. :thinking::crysmile:
  5 svar · 1,4k läst
 12. Joakim Lindbom
  18 Mar

  Tippen testar att låta oss ta med byggmaterial hem

  Joakim Lindbom: [citat] Det började som en bod, sen blev det två. Sedan ett år är det en större öppen yta under tak med olika avdelningar. Funkar mycket bra, bilen kan köras in under taket.
  28 svar · 5,0k läst
 13. BirgitS
  11 Mar

  Goda nyheter för planeten - ozonlagret återhämtar sig

  BirgitS: [citat] Det var väl utmärkt att katastrofrapporteringen om ozonhålet på 80-talet fick politiker i så många länder att få ner användningen så att det gav resultat och vi slapp ett alltmer utökat ozonhål. Tyvärr verkar det ju inte vara fallet för närvarande med klimatet, utan politiker föredrar i alltför hög utsträckning att stoppa huvudet i sanden. [citat] Det är bra att kunna
  11 svar · 1,6k läst
 14. A
  24 Feb

  Nytt delforum om 3D-skrivare

  axel kruse1: Intressant! Jag har också kommit in lite på 3d-skrivare man kan ha hemma och har hittat några spännande modeller. Nu gäller det bara att välja vilken man skall satsa på.... Även riktigt spännande hur framtiden för 3d-skrivare kommer bli.
  1 svar · 524 läst
 15. M
  28 Jan

  Kolla in de här supercharmiga radhusen

  maria01: [citat] segt projekt denna tråd är ju från 2019 på kartan ser det ut som man blir granne med ett industriområde :crysmile:
  24 svar · 1,6k läst
 16. M
  23 Jan

  Levererade kylskåpet med helikopter

  maria01: här jag sett några gånger när dom har lyft in pool eller spadad med stora kranar till innergårdar
  25 svar · 3,0k läst
  ·
 17. Marlen Eskilsson
  15 Jan

  Därför raderar vi inte trådar - §5.1

  Marlen Eskilsson: [citat] Det har hänt och då har vi gjort ett undantag och raderat. Och i delforum Socialt & Projekt där det handlar mer om att man själv berättar snarare än att få hjälp av andra, har man obegränsade redigeringsmöjligheter.
  10 svar · 2,3k läst
 18. M
  6 Jan

  Ny här? Ställ en fråga i forumet!

  murgröna: Vi värmer vårt hus med hjälp av LVP Mitsubishi och det fungerar. Vi ha kvar vår elpannan Nibe EVC 240 vilken vi enbart använder för varmvatten. Kan man tidvis stänga av elpannan för att återkoppla när vattentemperaturen sjunker.Tar pannan skada av detta förfaringsssätt? Detta gör vi för att spara på elen. Eller kan man komplettera med en separat VVB. Jag tycker pannan slukar för
  2 svar · 661 läst
 19. Redaktionen
  Dec '22

  God Jul och Gott Nytt 2023!

  Redaktionen: Idag är sista dagen redaktionen jobbar innan vi tar julledigt och är åter 2 januari. Du kan läsa blogginlägget här: God Jul och Gott Nytt 2023!
  0 svar · 590 läst
 20. T
  Dec '22

  Upp med hakan - 9 saker som är bra i elkrisen

  Thomas_Blekinge: [citat] Har du alternativ till fjärrvärme? Kanske ett litet kärnkraftverk? Vad tror du hur mycket Karlshamnsverket gick i år?
  53 svar · 5,5k läst
  ·
 21. T
  Dec '22

  Inspiration: Badrum med plastmatta

  TheGame: [citat] Ursäkterna Haglar :crysmile::crysmile::crysmile:
  20 svar · 3,1k läst
  ·
 22. T
  Nov '22

  Du dränerar inte med elektroosmos

  ToRy: Idag dök det upp en annons på facebook från ett företag som heter Nanostone som marknadsför en utrustning som heter DryStone och använder elektroosmos. (De sysslar med mycket annat än DryStone också ska sägas, mest rengöring av sten, altan och tak...) De hävdar inte på något sätt att DryStone är en ersättning för dränering utan pratar om att bli av med fukt i källaren. Faktum
  37 svar · 1,5k läst
 23. Ulltand
  Nov '22

  Ett intressant 60-talshus på Solsidan - igen

  Ulltand: Mycket fint hus! Interiört, ja det går väl att återställa.... Ser ut att ligga lågt/nära havsvattennivån vilket är en framtida risk.
  4 svar · 1,4k läst
 24. makhno_
  Oct '22

  Fredagsmys: Är det ett ufo som landat?

  makhno_: Pål Ross är ju ökänd i arkitektvärlden. Eftersom man gärna går mot strömmen försöker jag verkligen ursäkta och hitta positiva saker med det han gör. Men det. är. otroligt. svårt. Han är ju fullständigt bekymmerslös vilken man kanske kan se som positivt. Han riktar sig ju också till en viss dumrik beställare som ju måste få sitt och det är nog bara Pål som kan leverera rätt
  9 svar · 2,1k läst
 25. F
  Oct '22

  Ökar solceller husets värde? Troligtvis, men …

  fsn: [citat] Gruppsol kräver även en extremt fet förskottsbetalning. Och med De långa leveranstider som nu råder så följer de inte heller reglerna om att betalning och installation måste göras samma år.
  145 svar · 11,6k läst
 26. A
  Sep '22

  Grand Designs Årets hus - snyggaste villan utses i nytt tv-program

  AndersS: På Villa J hade jag gärna sett ett skjutbart glastak över atrium. Öppet sommartid och stängt vinter, energisparande för huset och får funktion som orangeri. Är ju dessutom lätt att putsa, bara kliva upp på taket från baksidan.
  11 svar · 2,8k läst
 27. R
  Sep '22

  Se upp för vedtjuvar

  Rkarlsson: Vi hade en gubbe på "permobil" (trehjuling) som åkte runt och stal ved hos folk. Han passa på när det var hockey och många inte var hemma. Problemet med gubben var att han inte bara eldade torr ved. Han eldade verkligen allt som fanns att tillgå. När man passerade hans hus en mörk kall kväll så kom man verkligen in i dimman.
  21 svar · 7,5k läst
 28. Marlen Eskilsson
  Sep '22

  Gröna sköna huset försvann på en killevipp

  Marlen Eskilsson: Jag menade att det försvann väldigt snabbt :) Jag kunde också ha sagt att det försvann "innan jag hann säga halv fem", som en charmig liten kompis till min son sa (något han hade lärt sig från morfar som ofta var barnvakt).
  3 svar · 2,0k läst
  ·
 29. L
  Sep '22

  Tillbyggnad vi skrivit om nu till salu

  Lutte: Jag behövde inte såga det själv utan det var färdigsågat så att säga. Men bortsett från huset så såg tomten trevlig ut
  6 svar · 1,8k läst
 30. FredrikR
  Sep '22

  På gång: Vi uppgraderar forumet

  FredrikR: Trevliga nyheter! (y)
  1 svar · 1,1k läst
Laddar...
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.