Byggahus.se

byte av rörelsevakt

Besvarad 5 apr 2020 av Bengt Loord

 1. Vår tidigare rörelsevakt tänder två lampor på samma gång. Nu fungerar inte belysningen. Har köpt en ny Steinel som vi bara vill byta ut mot den gamla med samma ledningsdragning. Kan vi använda samma sladdar och bara byta ut till nya vakten Från centralen svart, brun blå. Den nya sensorn har lila(strömförande), blå och svart..
  Den gamla sockerbiten hade fyra anslutningar. Den nya bara tre.
   
 2. Svar

 3. Detta arbete är tyvärr ett arbete, som du inte får och ska utföra själv. Anlita en elinstallatör så blir allt och slipper du vara orolig.
   
  Bengt Loord

  Bengt Loord

  Elingenjör

De senast besvarade frågorna

 1. Infravärme

  Hej ! Har en stor öppen altan på 100kvm det är tak över.Vad skulle du rekommendera för terass värmare där för väggmontage ? Är alltid kallt där ?
 2. Lysrör som sitter fast i en kåpa

  Hej, ska byta ett lysrör i badrumsskåp, och får inte loss det... Det fungerar att vrida på det så det lossnar ur fästena, men över ändarna på lysröret sitter det som två plastkåpor. Dvs det går...
 3. Induktionsspis Cylinda

  Hej. Vi har köpt en ny induktionsspis men den kokar ojämnt. Den kokar och så stänger den av några sekunder, sen kokar den igen. Jag har aldrig varit med om detta tidigare, detta är 3:dje...

Visa alla frågor