Denna sida är en annons från Tibber

Ett grönt och billigt elavtal utan varken påslag eller bindningstid

Är du trött på svårtydda och dyra elräkningar? Byt till det digitala elbolaget Tibber och få istället full översikt i deras app. Tibber står för smarta lösningar, grön energi och transparenta priser. För att erbjuda den allra billigaste elen köper Tibber el till dig per timme och säljer den till dig för inköpspris – alltså utan påslag. Du kan tydligt se vad som förbrukar el i ditt hem och exakt vilken producent din gröna el kommer ifrån. Månadsavgiften för Tibber är 39 kronor i månaden men som medlemsförmån erbjuder Byggahus dig att testa Tibber gratis i 3 månader! Det tar bara 30 sekunder för dig att byta elavtal, då Tibber sköter bytet åt dig!

  1. Anmäl dig via Byggahus för att få tre månader gratis!
  2. Ladda ner Tibberappen.
  3. Tibber sköter bytet från din nuvarande el-leverantör och du är snart igång med ett modernt, grönt och smart energibolag!

I Tibberappen får du tydlig översikt av din konsumtion och dina kostnader. Via smarta produkter kan Tibber hjälpa dig att styra din värme och få ner både din konsumtion och kostnader! Oavsett vilken uppvärmning du har i ditt hem kan man ansluta sensorer eller termostater för att optimera din uppvärmning. Tibber lär då känna ditt hus och räknar ut det smartaste sättet att värma ditt hus utefter ditt hems egenskaper, väderleksrapporter och aktuella elpriser. Bra för dig, din plånbok och för vår planet!

Vi använder ditt personummer för att hämta dina personuppgifter. Du förbinder dig inte till något när du trycker på Gå vidare

Vanliga frågor och svar

Hur kommer jag igång?
Du kan fylla ett formulär via vår sajt om du vill ha 3 månaders gratis test av Tibber. Du kan också ladda hem Tibbers app genom att klicka här.
El till inköpspris, stämmer det verkligen?
Japp, du får ett bra elavtal och tillgång till Tibber-appen där du får full koll på din förbrukning. Du betalar inköpspriset på elen du använder och 39 kr per månad till Tibber.
Hur tjänar Tibber pengar då?
Tibber tjänar pengar på månadsavgiften och att sälja smarta hemmet-prylar i webshoppen.
Vad menar ni med att köpa el smart?
Elpriset varierar varje timme, varje dag. Tibber har en unik teknik som köper in el till dig automatiskt. Det gör att vi alltid kan garantera elpriser utan några som helst påslag och i tillägg en rad lösningar så du kan dra nytta när elpriset är som lägst på dygnet.
Jag vill veta mer
Du kan läsa mer på Byggahus.se här.
Sparar jag pengar på att använda Tibber jämfört med andra?
Eftersom du köper in elen till inköpspris så är det månadsavgiften och din förbrukning som avgör om Tibber är en billigare lösning för dig än andra elavtal. Men oavsett så kommer du att bli en mycket mer medveten konsument av el när du kan följa din elförbrukning i Tibber-appen. Genom att alla blir mer medvetna om sin elförbrukning så kan vi tillsammans sänka elförbrukningen globalt och spara på miljön.

Ett grönt och billigt elavtal utan varken påslag eller bindningstid

Vi har hämtat dina personuppgifter. Fyll i resten av formuläret för att få 3 månaders gratis test av Tibber i samarbete med Byggahus.

Med ett smartare elavtal från Tibber kan du köpa el utan påslag och dra nytta av att köpa el när elpriset är som lägst på dygnet. Med Tibbers app så får du bättre koll och kan sänka din elförbrukning. Läs mer här

Klicka på Byt elavtal för att få 3 månaders gratis test av Tibber.com och få ett smart elavtal. Läs mer

Genom att skicka förfrågan så godkänner du Tibbers användarvillkor och Byggahus.se:s användarvillkor för denna tjänst.

Kul att du har valt att få ett smart elavtal med Tibber. Tibber kommer att sköta bytet av elbolag åt dig och du kommer att få en bekräftelse från Tibber till din mailadress.

Du behöver ladda hem appen på din mobil och logga in med ditt lösenord.

Stort lycka till!