Bokhandel

Köp ger Coop MedMera-poäng. Normal leveranstid är 3 - 6 arbetsdagar.

Arkitektur

Designing your perfect house: Lessons from an architect William J Hirsch

En idealisk vägledning när du ritar ditt eget hus och husbygge. Boken är full av råd från en arkitekt, om hur du designar det perfekta huset för dig och din familj. Boken är på engelska.

Köp

Arkitekternas villor : 30 villor och fritidshus ur tidskriften Arkitektur 2007-2010 Arkitektur Förlag

En vacker bok med trettio av de nya villor som publicerats i tidskriften Arkitektur under åren 2007–2010. Varje byggnad presenteras med ritningar, foton och arkitektens egen beskrivning av tankarna bakom verket. Här finns de etablerade "stora" namnen, men också de unga nytänkarna.

Köp

Arkitekternas fritidshus Kenneth Kauppi

Ett gathus på Österlen. Ett trevånings kollektivboende i Lysekil. Ett fritidshus kan ligga nästan varsomhelst och se ut hur som helst. Det som gör fritidshusen i denna bok så speciella är att de bebos av arkitekter. Vi ville ta reda på hur det visar sig i det egna boendet och besökte ett tjugotal arkitekter när de befann sig i sina fritidshus.

Köp

Badrum

Köpa bad L Sjöström Larsson

I den här boken går arkitekterna Lena Sjöstrom Larsson och Kerstin Wergeni Wasberg igenom vad man ska tänka på när man väljer badrum. Planera noga och utvärdera olika möjliga alternativ, för att ändra i efterhand blir dyrt.

Köp

Kakelboken A Honningsvåg

Med lite planering och noggrannhet kan du själv kakla badrummet, lägga golvklinker och bygga en vägg av glasbetong. Här få du goda råd som hjälper dig att välja rätt plattor, skaffa bra verktyg och lägga upp arbetet. Du får också tips för underarbetet och en genomgång av de regler som gäller för till exempel våtrum. I text och bilder beskrivs sedan steg för steg hur du går tillväga.

Köp

Badrum: Inspirationsboken C Bergqvist

Här får du tips om hur du ska tänka när du planerar att bygga nytt eller bygga om badrummet, inkl. materialguide och planeringshjälp. Dessutom vilka bestämmelser som gäller, hur riskerna för vattenskador minskas, vägg- och golvmaterial, prisnivåer, porslin och blandare, duschar och badkar, belysning, kostnadskalkyler, m m.

Köp

Badet - planera för trivsel och funktion M Rundqvist

Allt du behöver veta om badrumsbygget. Här guidas du genom alla steg innan bygget sätter igång. Behöver man verkligen bygglov för att bygga om? Hur långt ska det vara mellan handfatet och toalettstolen? Hur ska jag göra för att handikappanpassa mina hygienrum? Ca 12 färgfoton, 85 illustrationer.

Köp

101 Idéer badrum Caroline Murphy

Om du vill göra om, renovera eller bara fräscha upp ditt badrum så är den här boken en fantastisk inspirationskälla och praktisk hjälp på vägen. Boken guidar dig genom hela processen från start till ett lyckat slutresultat.

Köp

Bygga

Stora snickarboken E Scott

Lär dig den gamla klassiska snickarkunskapen. Beskriver hur man planerar ett projekt och väljer de bästa verktygen.

Köp

Lekstugan Jure förlag

Här får du handfasta tips när du ska bygga lekstuga. Dessutom guidas du bland olika lekstugor och kan läsa om deras historia. Visste du till exempel att formgivare som Josef Frank har byggt små hus? Eller att kung Gustaf VI Adolf ritade och lät bygga en lekstuga vid Sofiero?

Köp

Knuttimring J-O Jansson

Här beskrivs enkelkattsknuten, en knuttimringsteknik. Steg för steg-beskrivning med illustrationer från det att timret förbereds fram till att åsarna sätts på plats. Även förklaring av vanliga fackuttryck och benämningar på timmerhusets delar samt presentation av de nödvändiga verktygen.

Köp

Husglädje H-G Samuelsson

Börjar villan bli för trång? Saknar du någonstans att förvara cyklar och trädgårdsmöbler eller kanske en gäststuga eller en vedbod? Ett extra litet hus kan lösa många problem med utrymmet och ersätta en komplicerad tillbyggnad.

Köp

Garageboken L-I Hultqvist

Hurdant garage ska du ha? Det är många saker att ta ställning till – fristående eller sammanbyggt med huset, enkelt eller dubbelgarage, placering, materialval m m. Garageboken går igenom allt du behöver veta för att planera och bygga ditt garage.

Köp

Entréer: Inspitation, idéer & beskrivningar P Hemgren

Den här boken, Entréer, är till för dig som vill ha inspiration, tips och råd kring hur man utformar en entré, såväl tak över entrén som trappor, trädgårdsgångar och insynsskydd.

Köp

Energismarta småhus Holger Gross

Vägledning och råd till byggherrar, arkitekter och ingenjörer.

Köp

Bygga grund P Hemgren

I den här boken finns en komplett översikt över olika grundläggningsmetoder för villor, fritidshus, uthus och andra tillbyggnader. Här beskrivs arbetsmetoder och utföranden alltifrån den enkla plintgrunden till fullt utbyggd källargrund. Boken ger värdefull vägledning både för att välja rätt grundtyp och för egna arbeten.

Köp

Bygg snålt med egen energi S Larsson

I den här boken finns berättelsen om ett hus med låg energiförbrukning, där pellets och solenergi ger huvuddelen av den värme och el som behövs. Huset har naturlig ventilation som anpassas till behovet och där värme återvinns och lagras i marken. Att bygga hus som ger liten miljöpåverkan behöver inte kosta mer än att bygga vanliga hus.

Köp

Att bygga ett hus Pierre Winters

En byggbok för barn! Den här boken berättar om att gräva grunder, bygga murar, lägga tak och alla andra saker som måste göras när man bygger ett hus. Du får också veta vad som ska göras invändigt och vem som jobbar med huset. Boken innehåller också några trevliga uppgifter, en stor veckla-ut-sida och ett miniquiz.

Köp

Vatten och avlopp T Weglert

Den här boken handlar om planering, nybygge, utbyggnad eller modernisering av anläggningar för vatten och avlopp. Exempel på mindre anläggningar för enskilt boende och på vilka förberedelser som krävs och hur kompletta system för vatten och avlopp ska dimensioneras och byggas.

Köp

Stora friggeboken Roger Nyström

Med hjälp av pedagogiska resonemang och tydliga principritningar guidar Stora friggeboken självbyggaren genom olika byggnadstekniska lösningar från grund till taknock. Det handlar om isolering och ventilation, väggar, golvbjälklag och takavvattning. Fiffiga tips varvas med värdefulla råd om materialval, dimensionering och kostnadsberäkning.

Köp

Renovera utomhus D Thorstensen

Allt som husägaren behöver känna till när det gäller utvändig renovering, reparationer och underhåll av husets utsida. Goda råd och bra tips med tydliga instruktioner om hur du ger tak, skorsten, väggar, fönster, grund, uteplatsen och trämöblerna ett längre och vackrare liv.

Köp

Lusthus & orangerier H Mårtensson

Boken är en vacker dokumentär bildberättelse som beskriver trädgårdshusens funktion och arkitektur, mest äldre men även några nybyggda. Författaren har gjort en lustfylld resa genom landet;målet var att finna återstående lusthus, orangerier och andra små trädgårdshus.

Köp

Husets ABC P Hemgren, H Wannfors

Bibeln för husägare som vill sköta och förvalta sitt hus på bästa sätt. Här hittar du svar på de flesta frågor om material, konstruktioner, ytbehandlingar, inredning och installationer. Hur husets delar fungerar och hur de sköts/rengörs och underhålls samt hur man åtgärdar fel, brister och förbättrar.

Köp

Hobbysnickarens ABC P Hemgren

Här finns information om allt en snickare behöver veta, hur en verkstad ska inredas, vilka träslag som är lämpliga att använda, hur du gör en sinkfog och mycket annat. Du hittar också flera spännande projekt som du kan ge dig i kast med och tips om vad du gör när något går fel. Genomgående illustrerad med färgfoton och -teckningar, 11 projekt.

Köp

Hantverkarguiden L Arnstad

I denna oumbärliga bok finns råd och tips om allt som har med hantverkstjänster att göra. Boken, som tillkommit på initiativ av Konsumentverket, är späckad med fakta och information som syftar till att du ska få ett bra jobb gjort till rätt pris.

Köp

Gör det själv D Thorstensen m fl.

Den kompletta handboken för huset. Allt om gör det själv-arbete både inomhus och utomhus, t ex målning och tapetsering, golvläggning, kakelarbeten, sätta upp en mellanvägg, eldstäder, fönster och dörrar, hobbysnickringsprojekt, trappor, uteplatser, med mera.

Köp

Golv och golvlister D Thorstensen, S A Strømsodd

Det är roligt att lägga nytt golv, vare sig det ska vara golvvärme i källaren eller trägolv i sovrummet. Här får du många råd och tips om verktyg att använda, hur du reparerar, gör underarbete, lägger olika typer av golv, gör ytbehandling och listverk.

Köp

Garages & Carports Creative Homeowner Press U.S.

Packed with the essential information, "The Smart Guide: Garages and Carports" shows readers how to build and finish their own project from the ground up.More than 240 detailed drawings and photographs accompany the clear and simple step-by-step directions for each task.

Köp

Bygga till hemma T Gyran

Behöver du fler sovrum eller kanske ett inglasat uterum? Lösningen kan vara en tillbyggnad på huset eller en fristående byggnad. Ibland går det utmärkt att inreda källaren eller vinden. Den här boken hjälper dig att planera och genomföra ditt byggprojekt. Vissa moment bör du överlåta till fackmannen, men en stor del av arbetet kan du göra själv. Förslag och lösningar med hänsyn tagen till estetiska och tekniska förhållanden, lagstiftning och ekonomi.

Köp

Bygga tak: Inspiration, idéer, bygg själv, upphandling P Hemgren

I denna informativa och pedagogiska bok behandlas det mesta om tak. Här finns konstruktioner och lägganvisningar och goda råd om arkitektur, val av material och utformning av bland annat takkupor.

Köp

Betongprojekt för hem och trädgård L Qvist

I den här boken presenteras betongprojekt som bland annat plintar, entrétrappsteg, tavelramar och blomkrukor. Här finns också information om betongens egenskaper, formbyggning, armering, blandning, verktyg etc. Dessutom korta presentationer av metoderna vid gjutning, murning, putsning och reparationer.

Köp

Bastu: Idéer och inspiration I Andersson, B Arwidson

Få tips och idéer genom informativ text och inspirerande illustrationer. Allt från handfasta tips om hur du isolerar, vilket regelavstånd du bör ha och hur du löser den viktiga ventilationsfrågan, till inredningstips för att få mysfaktor. Därtill en grundlig genomgång av olika typer av bastubad och en tillbakablick på bastuns historia.

Köp

Ekonomi & Juridik

Pejl! - Privatekonomi och vardagsjuridik C Ekström, I Gabrielsson, P Hörberg, G Löf

Pejl! ger på ett lättfattligt sätt grundläggande ekonomiska och juridiska kunskaper som har betydelse för de flesta människors vardag. En blockindelning gör boken lättöverskådlig.

Köp

Kök & Inredning

Stora boken om att röja och rensa Mary Lambert

Att leva i en ständig röra stjäl energi och påverkar oss negativt på många sätt. Oreda, prylar och vantrivsel tar över och man får kämpa för att "hålla näsan över vattenytan". Om du har tröttnat på hur du har det omkring dig, om du aldrig hittar det du ska ha i skåpen, om stök och oordning leder till osämja och dåligt humör kan den här boken bli din räddning.

Köp

Essential Kitchens Terence Conran

Här får du Terence Conrans senaste tips när du ska renovera eller bygga nytt kök. Inspiration och information för att skapa hemmets hjärta - köket.

Köp

Backyard Blaze - the Outdoor Fireplace Lifestyle L Wogan

Den här lilla livstilsmanualen täcker grunderna i att skaffa en eldstad utomhus. Till hälften en scoutbok, till hälften kok- och inredningsbok, lockar den här färgstarka och underhållande boken ut pyromanen i dig!

Köp

Rum för barn - från noll till tio J Wilson

Skapa vackra rum för barn med utrymme för full kreativitet och harmoni. Här får du massor av goda idéer, praktiska exempel på lyckade lösningar och inspirerande bilder som visar att det är fullt möjligt att förena föräldraskap med inredningsintresse.

Köp

Rensa i röran med Feng Shui K Kingston

Rensa i röran och förändra ditt liv! Här får du inspiration att röja och rensa som aldrig förr. Att gå igenom lådor, garderober, bokhyllor, vinds- och källarutrymmen, lägga i olika högar beroende på vad som ska hända med sakerna, skänka bort, sälja på loppmarknader, annonsera. När du städar och röjer ut befriar du dig samtidigt från negativa känslor och bereder plats för ny och positiv energi.

Köp

Måla där hemma L Nessle

Måla där hemma är som en kokbok. När lusten faller på slår man upp recept till just det man vill måla och kan läsa vilka ingredienser som behövs, vilka verktyg som används och hur man gör. Man ska göra det lätt för sig. Prova om det går att måla direkt på tapeten med limfärg, eller om skåpluckornas färg kan duga som grundton för lasyrmåleri.

Köp

Leva med Feng shui A Nyholm Winquist

I den här boken tar landets kanske främsta expert i ämnet nu ett helhetsgrepp om den urgamla läran och visar läsaren hur hela livet kan formas enligt feng shui. Här hittar du avsnitt om bland annat arkitektur, heminredning, trädgård, barns miljöer, arbetsliv och strålning.

Köp

Köpa Kök I Andersson, B Johansson

I den här boken får du hjälp att välja, planera, Köpa och bygga nytt kök. Vad du ska tänka på vid val av material och stil för att köket ska passa just dig.

Köp

Köket: Planera för trivsel och funktion G Lauthers

Köket är den viktigaste arbetsplatsen i hemmet. Här ska vara trivsamt och vackert, men också praktiskt och lätt att hålla rent. Den här boken innehåller det mesta man behöver veta om man ska bygga nytt kök.

Köp

Kök - Planering och utformning A Thiberg

Boken för alla som planerar och utformar kök och köksinredning. Du får grundläggande förutsättningar och krav samt konkreta rekommendationer för hur du bör gå tillväga. Boken, som ska ses som ett komplement till standarder och Boverkets byggregler, gör det möjligt att undvika onödiga planeringsfel som i värsta fall kan orsaka stora kostnader och bristande säkerhet.

Köp

Kakel & klinker J Näsström

Har du tänkt lägga klinkers i hallen eller kakla själv i badrummet? Den här boken förklarar hur du går till väga när du sätter kakel och lägger klinker på olika underlag och med olika förutsättningar. Många tips och råd t ex om hur du kaklar snygga hörn, enklast får raka fogar, lägger mosaik och murar med glasblock.

Köp

Inred i skärgårdsstil A Spencer

Gillar du salta hav och friska vindar? Då ska du hämta inspiration från den här boken när du inreder huset. Med snäckor, stenar och textilier i havets färger kan du skapa en atmosfär som får dig att minnas sommarens båtfärder.

Köp

Inred hemma I Andersson

Den här boken är en formlig skattkammare för alla som bor. För den som ska bygga upp det första egna hemmet, förnya, komplettera, eller bygga ut. Här finns de grundläggande tipsen om färgsättning och belysning och hur man ska hänga upp sina tavlor.

Köp

Husets hjärta - spisar i gamla hus H Mårtensson

Eldstaden och husets utformning hör nära samman. Med vackra dokumenterande bilder på spisar och husens exteriörer skildras det nordiska bostadshusets historia översiktligt. Spisar kan vara utformade på många olika sätt - från en enkel härd mitt på golvet till en stor öppen spis i stugans hörn, bastu- och rökugnar, sättugnar, köksspisar och kaminer av gjutjärn.

Köp

Gammalt & nytt K Sorrell

I den här boken får du många goda exempel på hur du skapar ett personligt och vackert hem genom att blanda gammalt och nytt. Ärvda möbler passar ofta utmärkt att blanda med senaste design. Låt dig inspireras av massor av färgbilder.

Köp

Feng Shui för svenska hem A Nyholm Winqvist, M Engman

Äntligen en bok om feng shui för oss västerlänningar, som är lättförståelig, inspirerande och lätt att slå upp i. Hemmets alla rum presenteras med färgbilder och skisser, före och efter det att inredningen förändrats för att fungera enligt feng shui.

Köp

Essential Kitchens T Conran

Här får du Terence Conrans senaste tips när du ska renovera eller bygga nytt kök. Inspiration och information för att skapa hemmets hjärta - köket. Utkommer 2010.

Köp

Barnens rum C Brundin

Här presenteras levande miljöer från 16 olika svenska hem där barnen är i fokus med många tips om hur man inreder smarta, härliga, roliga och säkra rum - för barn från noll till tretton år.

Köp

101 Idéer Kök R Tanqueray

Detta är boken för dig som planerar att renovera eller bygga om ditt kök. Här finner du såväl inspirerande idéer som mängder av praktiska tips, viktiga fakta och expertråd som gör det lättare att förverkliga din dröm om det perfekta köket.

Köp

Renovera

Gamla hus L E Olsson

Gamla hus förpliktar till kulturhistoriskt ansvar. Den här boken lär dig undersöka den gamla byggnaden så att du kan renovera den utan att förstöra dess kulturhistoriska värde. Du får här reda på hur man söker information, gör färgtrappor, hur hus konstruerats de senaste århundradena och mycket mer.

Köp

Dags att renovera: Var rädd om detaljerna Kerstin Wergeni-Wasberg, Lena Sjöström Larsson

Om du vill bevara karaktären på huset när du renoverar är det viktigt att tänka över vad som är typiskt för byggnadstiden och vad som ger huset "själ". Även om vi behöver ny spis och kyl behöver vi kanske inte kasta ut vackra skåp eller ta bort tidens fönster eller listverk. Varje ändring förändrar helheten. Till slut har du kanske ett helt annat hus än det du en gång förälskade dig i. Boken innehåller stora mängder exempel.

Köp

Vi rustade ett torp A Lind

Berättelsen om en familj som Köper ett torp och under tio års tid renoverar på egen hand och med hjälp av grannar - och ibland även hantverkare. Vi följer renoveringen av torpet i bildserier.

Köp

Tips och råd om byggnadsvård G Gudmundsson

1990 tog Göran Gudmundsson initiativet till Gysinge centrum för byggnadsvård. Nu har han samlat de vanligaste frågorna med sina svar om byggnadsvård i en ny bok. Det är en praktisk guide till de vanligaste problemen som du ställs inför när du vill renovera gård som torp.

Köp

Hantverket i gamla hus Byggförlaget

I den här boken får du råd och anvisningar om hur du reparerar och underhåller ett gammalt hus. Författarna berör såväl hantverket som materialval och olika tekniker. Boken är skriven av erfarna hantverkare, arkitekter och antikvarier med stor erfarenhet av byggnadsvård.

Köp

Flyttning av gamla hus G Gudmundsen

Den som vill flytta ett gammalt trähus får här tips om hur arbetet ska organiseras, val av hantverkare, metoder och material för invändig renovering. På samma gång får läsaren beskrivning av timmerhusets konstruktion.

Köp

Tomt & Trädgård

Uteplatser A Clevely

Den här boken ger inspiration och handfast handledning när du ska bygga olika typer av trädgårdsrum, stora som små - planering, materialval, form, markbeläggning, avskiljare, ljussättning och möblering.

Köp

Trädgårdsdesign A-C Rosenholm

Hand- och inspirationsbok om trädgårdsdesign. Steg för steg beskrivningar av hela processen att skapa din egen drömträdgård, från planlösning till rabattkomponering, oavsett klimatzon och storlek. Växtkapitel med betoning på perenner ingår.

Köp

Trädgårdsdesign för 2000-talet T Conran, D Gavin

Designgurun Terence Conran har tillsammans med en trädgårdsarkitekt gett ut en sprillans ny bok om trädgårdsdesign. De ger fantasifulla men jordnära tips och praktiska knep för att anlägga en spännande trädgård. Många vacka bilder att inspireras av.

Köp

Stenprojekt för trädgården L Qvist

Här presenteras över 30 små och stora stenprojekt, bl a en stenlagd uteplats, en ringlande stengång, en stenbänk och en låg mur med trappa. Genomgång av olika material. Projekten presenteras med bild och text som berättar hur projekten genomförs.

Köp

Staket, grindar, plank och portar I Andersson

Trädgårdens hägnad bör passa huset och omgivningen i stil, färg och form. Bokens många illustrationer visar hur du kan anpassa utformningen till de förutsättningnar huset och tomten ger. Du får också praktiska anvisningar för hur du bygger staket, snickrar en grind, m m.

Köp

Planera trädgården A R Dagsberg

Här får du baskunskaper kring trädgårdsplanering och förmåga att tro på den egna trädgårdsidén. Ambitionen med boken är att göra det enkelt att komma igång med trädgårdsplaneringen, både teoretiskt och praktiskt. Boken fokuserar på planering av tre olika typer av trädgårdar; den gamla trädgården, radhusträdgården och villaträdgården i förorten.

Köp

Nya Allt om kompost I Olausson

Ny, helt omarbetad version och utgåva av populär handbok. Boken behandlar såväl traditionell trädgårdskompost och hur du får fart på nedbrytning av ogräset, som kompost i fritidshuset och hur du kan gå samman i bostadsområdet för att få en effektiv kompostering.

Köp

Latmansträdgården K Engstrand

Har du fullt upp med vardag och jobb, men vill ändå njuta av en trädgård? Här är boken med roliga, praktiska tips och handfasta råd för dig som inte vill slita ut dig för att få en blommande trädgård. Boken visar de lättskötta växterna, perenner, buskar, träd, grönsaker och kryddväxter.

Köp

Häckar och häckväxter L-E Samuelsson

Här beskrivs häckens olika användningsområden, vilka häckväxter som passar var och hur man planterar och sköter sina häckar. Men innan man sätter och planterar finns det en hel del att tänka på - behovet av jordförbättring, växtval, plantering, marktäckning mot ogräs, vilka verktyg man behöver och hur man sköter sin häck i framtiden. 60 olika häckväxter med växtsätt, växtplatskrav, tålighet, m m.

Köp

Grindar, staket och plank H Mårtensson

Få inspiration av vackra bilder och ta del av gör-det-själv-information om grindar, staket och plank, en del av vår trädgårdskultur som är på väg att försvinna.

Köp

Bygg till trädgården I Andersson

Behöver du en större uteplats, ett nytt trädäck eller ett växthus? Möjligheterna är i det närmaste obegränsade. Men fokusera inte bara på det stora, även de små detaljerna på tomten, t.ex. brevlåda och soptunna. Kanske i form av en skyddande spaljé? Här hittar du såväl inspiration som handfasta tips och råd för ditt trädgårdsbygge. 112 färgfoton och färgteckningar, 24 modeller.

Köp

Bygg terrasser, trappor & altaner L Eriksen, D Thorstensen

Här får du tydliga instruktioner som gör det enkelt att bygga terrasser, trappor och altaner. Här finns även en ingående och heltäckande guide över vilka material som finns och vad de passar för, vilka spikar, skruvar och beslag du kan använda och massor av andra goda råd som hjälper dig att bygga stabilt och hållbart.
Även hur man lägger grunden och vad som kräver bygglov, mm.

Köp

Bonniers stora bok om Din trädgård K Berglund

Här finns allt du behöver veta för att lyckas med blommorna, grönsakerna, frukten och kryddörterna. Om beskärning, ympning, hur man lockar igelkottar till sin trädgård, vad man gör med ogräset och bladlössen och hur man får julrosen att slå ut i januari.

Köp

Att planera och anlägga trädgård O Helling

Ska du anlägga ny eller renovera en gammal trädgård? Då är det här boken för dig. Den ger grundläggande och praktiska steg-för-steg instruktioner. Planering, dimensionering, schaktning, växtval för olika situationer, materialval för uppfart, entré, altan och trädgårdsgångar.

Köp

Värme

Solvärmeboken L Andrén

Om du är intresserad av miljöanpassat byggande är det här definitivt en bok för dig. Solvärmeboken ger vägledning för dig som funderar på att ansluta en solfångare till ett nytt eller befintligt värmesystem. Praktisk lathund som gör att du snabbt får svar på dina frågor om solfångare och solvärme.

Köp

Eldstäder H From, E Falkmarken

Hurdan eldstad passar hos dig? Detta är boken om hur eldstaden placeras med omsorg och hur du gör för att tekniska lösningar, material och utformning ska bli så bra som möjligt. Idéer, tips, historiska tillbakablickar och inspirerande exempel på spisar, kaminer och kakelugnar.

Köp

Värmeboken: Halvera dina värmekostnader L Andrén, A Axelsson

Sänka boendekostnad, vara miljövänlig och öka komforten i hemmet? Om du följer de råd och anvisningar du får här är det möjligt att minska uppvärmingskostnaden i ditt hus. Värmeboken ger grundläggande information om teknik, ekonomi och miljö för de värmesystem som finns på marknaden.

Köp

Vandrande fukt, strålande värme - så fungerar hus C-E Hagentoft

Populärvetenskaplig och lättillgänglig bok som på ett lustfyllt sätt ger insikter i läran om värme, luft och fukt i byggnadens klimatskal, dvs i tak, väggar, fönster och grund. Varför konstrueras byggnader som de gör? Varför blir vissa konstruktioner lätt fuktskadade eller slösar med energi?

Köp