Byggahus.se

En liten radhus dröm!

Summan av kardemumman!

Nejmen, man kanske skall skriva ett sammanfattande blogginlägg till och börja med!

Hur fick vi tag på radhuset?
Jag och min sambo hade länge kollat på bostäder i Skövde eftersom jag pluggar på högskolan till sjuksköterska, samt att det mest troliga är att han får jobb där.
Vi inser ganska snabbt att vi inte vill ha en ny lägenhet med tanke på bostadspriserna. Vi börjar istället kolla på mindre orter runt Skövde, efter radhus/torp/mindre hus.
Vi hittar ett radhus i Tidan som var bra storlek, inte så värst renoverat men det passade endå in på vad vi ville ha. Budgivning pågick och vi valde att stanna när det andra paret gick alldeles för högt enligt oss. Jag var helt förstörd eftersom jag hade sett alla möjligheter, men det var inte mer att göra åt saken.
Tre veckor senare får jag ett SMS av en helt okänd som sa att han hört att vi vart intresserade av radhusen och att han hade det bredvid till salu om vi fortfarande ville ha det.
Det var radhuset vägg i vägg med det andra, som dessutom var helt nyrenoverat och vi fick det billigare... det var nästan som om att det var "meant to be".

Hur ser radhuset ut?
Det är ett rött radhus med vita "knutar"/detaljer. 3 rok på 2 våningar plus källare. Indirekt kan man säga att det är en 4a då ett av rummen i källaren är boendevänligt. Inglasad altan, liten trädgårdsplätt. Toalett samt en tvättstuga. Blir såklart bilder sen!

När flyttar vi in i radhuset?
V har skrivit kontrakt och har tillgång till radhuset den 1/8, vi kommer att flytta lite lådor då och då under månaden då vi har till och med den 22/8 på oss då nuvarande bostadsrätten överlåts till köparen.

Vad mer?
Jag kan inte vänta tills den 1/8, tiden går sååååå seeeegt! Samt kan inte vänta tills renoveringsprojekten startar igång ;)
Miinoo

Miinoo

Efter att ha bott i hyreslägenhet och därefter en bostadsrätt så kände vi att det var dags att slå slag i saken och följa en dröm. Vi skall bosätta oss i ett litet fristående radhus i en mindre ort i närheten av både jobb och skola!
Här får ni följa vår resa från bostadsrätt till drömhem!

Skriv en kommentar

!
Verifiering:
Genom att klicka på Skicka godkänner du våra användarvillkor. Läs mer om hur vi samlar in, använder och delar dina data i vår datapolicy och hur vi använder cookies i vår cookiepolicy.
Utkast sparat Utkast raderat