Byggahus.se

Redax blogg

Redigera inlägg du har skrivit - detta gäller och så här gör du

Ibland händer det att man har råkat stava fel i ett inlägg man har skrivit, eller kommer på något som var fel i det man påstod och vill rätta i efterhand.

Då klickar du på de tre punkterna längst ner till höger i inlägget för att få upp alternativet att redigera. Se bild:

redigera_inlägg.jpg

Du har 60 minuter på dig att redigera ett inlägg du har skrivit, sedan låses den möjligheten. Anledningen till detta är att funktionen har missbrukats allt för mycket, av personer som frågat och sedan raderat sin fråga efter man fått svar. Alla som har lagt ner tid på att hjälpa har då suttit och jobbat förgäves, för tråden förlorar all mening. Svaren kan inte återanvändas när frågan är borta.

Det finns dock ett undantag sedan en vecka tillbaka. Vi har öppnat upp redigeringsmöjligheterna i delforumet Socialt & projekt, så att den som har en projekttråd alltid kan gå tillbaka och ändra i sin tråd, när som helst. Det drabbar ju ingen annan så att säga, utan är bra för alla.

Vill du ändra i ett inlägg du skrivit som inte ligger i Socialt & projekt efter att tidsgränsen har passerat? Tveka inte att skicka ett pm till mig, så hjälper jag dig.
Marlen Eskilsson

Marlen Eskilsson

Bor i ett hus från 1926. Har renoverat och byggt till sedan vi flyttade in 2001.

3 kommentarer

Verifiering:
Genom att klicka på Skicka godkänner du våra användarvillkor. Läs mer om hur vi samlar in, använder och delar dina data i vår datapolicy och hur vi använder cookies i vår cookiepolicy.
Sparar Utkast raderat
  • Fario
  • Marlen Eskilsson
  • Marlen Eskilsson
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.