Redax blogg

Per-Henrik skriver om verktyg!

Det finns ju en och annan av Byggahus besökare som är intresserad av VERKTYG. Därför tror jag att en och annan också blir glad, liksom jag, när jag idag kan presentera en riktig verktygsentusiast som ny skribent på redaktionen: Per-Henrik Lundblom.

perhenrik_blogg.jpg

Per-Henrik kommer att förse oss med redaktionella artiklar med goda råd om just verktyg. Men vem är han, Per-Henrik Lundblom?

Ålder: 34 år.
Civilstånd: Gift, två barn.
Bakgrund: Född och uppväxt i Skåne.
Utbildning: Civilingenjör i datateknik.
Arbetar med: Konstruktion av och utveckling av mjukvara för inbyggda
System
Boende: Större sextiotalsvilla i Kävlinge.
Verktygsintresset: Intresset för verktyg och maskiner har alltid funnits, men har vuxit sedan köp av första egna bostaden. Med intresse kommer kunskap, som inhämtas från vänner, internet och framför allt genom att använda prylarna i praktiskt arbete. Det är ofta en tillfredsställelse att använda rätt verktyg eller maskin till rätt ändamål.
Fritid: Ägnas åt familj och renovering av huset, varvat med byggen i
snickeriet i källaren samt diverse dator- och elektronikprojekt.
Byggprojekt: Senaste större projekt på huset var byte av avloppsstammar i större delen av källaren. Har de senast åren betat av renovering av badrum, ett antal rum, lagt om taket och murat om en skorsten. Gillar att lösa problem som uppkommer på egen hand och undviker i största möjliga mån hantverkare.

Välkommen till redaktionen Per-Henrik!

Klicka här för att läsa Per-Henriks första artikel En bra grunduppsättning verktyg.
Marlen Eskilsson

Marlen Eskilsson

Bor i ett hus från 1926. Har renoverat och byggt till sedan vi flyttade in 2001.

4 kommentarer

?
Verifiering:
Genom att klicka på Skicka godkänner du våra användarvillkor. Läs mer om hur vi samlar in, använder och delar dina data i vår datapolicy och hur vi använder cookies i vår cookiepolicy.
Utkast sparat Utkast raderat
  • H
  • FredrikR
  • Johan-
  • E