Nancy Alke fixar

Nya huset!

Efter mycket funderande bestämde jag mig för att det var värt resvägen, för att, som ensamstående, ha råd med fristående hus, stor tomt och inte allt för många grannar. Det tog faktiskt inte lång tid förrän det perfekta objektet dök upp, det hade inte blivit sålt efter visning, så lite prutmån fanns... och jag slog till.
Nu äger jag ett tegelhus från 1956 med bergvärme, enskilt avlopp och vatten från gemensam förening. Huset har en boyta på 74 kvadrat, men sedan en hel källarvåning med ett inrett rum, tvättstuga, pannrum och ett helt oinrett källarrum. Jag har ett garage med "verkstadsdel" (där jag kommer att ha mina snickargrejor) och en carport. Jag har 1000 kvm tomt och en robotgräsklippare :)
Ni får se utsidan först, jag flyttar in i Juli, då kommer det garanterat bilder från insidan också :)
24921026.jpg 24921028.jpg 24921031.jpg Ek.jpg
a.o.f och Marlen Eskilsson gillar
Nancy Alke

Nancy Alke

Bloggen handlar om mig, mitt bostadsrättsradhus och mitt intresse av att renovera. Jag har en ständig fight mot en sjuk kropp, men jag överlistar den oftast. Det är första gången jag äger en bostadsrätt eller hus helt själv, så jag har aldrig kunnat hålla på så här tidigare. Nu vet jag att allt ansvar ligger på mig och behöver jag hjälp så får jag be om det, vilket jag helst inte gör :)

Vem är jag då? En ensamstående, heltidsarbetande kvinna på dryga 50 år, envis som få och har alltid gillat att ta i. Jag är Jämtlänning i grunden men bor nu i Mariestad. Mina hundar och min trädgård är det som fyller min tillvaro när jag inte jobbar eller renoverar. Jag har aldrig fattat varför man ska åka bort på semestern när man kan vara hemma och fixa i lugn och ro, det säger nog det mesta om mig.

3 kommentarer

?
Verifiering:
Genom att klicka på Skicka godkänner du våra användarvillkor. Läs mer om hur vi samlar in, använder och delar dina data i vår datapolicy och hur vi använder cookies i vår cookiepolicy.
Utkast sparat Utkast raderat
  • Marlen Eskilsson
  • Nancy Alke
  • harry73