Byggahus.se

Redax blogg

Ny här? Ställ en fråga i forumet!

Jag får många frågor om hus, bygge och renovering till min mail. Vissa har jag svaret på, men långt ifrån alla. Undrar du något och vill ha ett korrekt och bra svar snabbt så får du det bäst via forumet.

Svaren i forumet är bäst för att där sitter tusentals människor, var och en proffs på sin sak, och tänker tillsammans. Alla har olika kunskaper och erfarenheter och när flera svarar på samma fråga, så byggs informationen på och resultatet blir ett riktigt fullödigt komplett supersvar.

Jag förstår att det kan kännas konstigt att publicera något som alla ser, men det är en vanesak. Och du har rätt att vara anonym. Du behöver inte registrera dig med ditt namn, utan kan välja ett alias, ett smeknamn som inte avslöjar din identitet utåt. Det är bara vi i administrationen som kan se vem du är egentligen om vi skulle behöva.

Så här gör du för att ställa en fråga i forumet:

1. Registrera dig här: https://www.byggahus.se/forum/register/

stallfraga.jpg

2. Klicka på Forum i navigeringen, sedan knappen Ställ en fråga: https://www.byggahus.se/forum/stall-fraga

formular_skicka.jpg

3. I formuläret skriver du en tydlig rubrik, formulerar frågan, väljer forum där frågan passar in och klickar på skicka.

Nu har din fråga publicerats i forumet du valde. Alla ser din fråga och de som har ett svar kommer att svara i tråden och du kommer då få ett mail att du har fått ett svar. Lätt som en plätt!
Stiftet gillar
Marlen Eskilsson

Marlen Eskilsson

Bor i ett hus från 1926. Har renoverat och byggt till sedan vi flyttade in 2001.

Skriv en kommentar

!
Verifiering:
Genom att klicka på Skicka godkänner du våra användarvillkor. Läs mer om hur vi samlar in, använder och delar dina data i vår datapolicy och hur vi använder cookies i vår cookiepolicy.
Utkast sparat Utkast raderat