Byggahus.se

Redax blogg

Ny expert på juridik idag!

Härförleden blev vi stämda av en entreprenör vi hade anlitat. Istället för att diskutera timmarna som vi var oense om, drog han vidare sin jättefaktura till kronofogden och till sist tingsrätten (ska berätta mer om det snart). Vi anlitade då advokat Claes Blåe för att hjälpa oss.

Vi var nöjda med Claes och när vi nu behövde en ny expert på juridik så låg det nära till hands att fråga om han ville svara på frågor på Byggahus.se också. Och det ville han!

Claes_Blae_600x481.jpg
Claes Blåe

Idag har jag därför nöjet att välkomna en ny expert till vår expertpanel, advokat Claes Blåe.

Claes kommer att svara på era frågor om fastighetsrätt, avtal, dolda fel, försäkringstvist, bostadsrätt, dolda fel, nedsättning av köpeskillingen med mera.

Claes har varit verksam som advokat sedan 1991. Han studerade juridik vid Göteborgs, Uppsala och Lunds universitet och satt ting i Trelleborg. Därefter arbetade han vid tre olika advokatbyråer innan han startade det egna Advokatbolaget Claes Blåe i Lund. Där hjälper han klienter med fastighetsrätt, bostadsrättsjuridik, avtal, affärsjuridik, rätt till skadestånd inom och utom avtal mm.

Klicka här för att ställa en fråga till Claes Blåe.
Du, Fairlane, Per Eskilsson och 7 till gillar
Marlen Eskilsson

Marlen Eskilsson

Bor i ett hus från 1926. Har renoverat och byggt till sedan vi flyttade in 2001.

Skriv en kommentar

!
Verifiering:
Genom att klicka på Skicka godkänner du våra användarvillkor. Läs mer om hur vi samlar in, använder och delar dina data i vår datapolicy och hur vi använder cookies i vår cookiepolicy.
Utkast sparat Utkast raderat