Faris blogg

Mjöbäcks hus

Att bygga nytt hus innebär många val och kräver mycket ledig tid som jag inte hade. Det tog ett helt år att besöka nästa alla husbyggare i göteborg och få många prisförslag från både billiga husbyggare till dyra husbyggare.
Efter många jämförelse från alla synvinkel som kvalité, ritningar, ekonomi och speciellt tillval som man fick betala mycket hus andra företag men ingick automatisk hos Mjöbäcks, valde jag Mjöbäcksvillan model Björkåsen.

Först tyckte jag att huset var fint men hade bara tre sovrum och jag kände att jag behövde fyra sovrum plus lite förändringar i ritningen. Försäljaren Göran Karlsson var både trevlig och lyhörd och väldigt lätt att jobba med.

Jag fick förändra mycket och det blev fyra sovrum och två badrum. Det blev det huset som jag ville och ingen husbyggare kunde erbjuda mig så mycket som Mjöbäcks gjorde.

När det gällde kontraktsskrivning förklarade Göran allting 2-3 gånger med klarspråk och lämnade inte någonting oklart.
Ett tag efter kontraktet kom hem ett detaljerat schema som stod vecka för vecka olika aktivitets som skulle hända, från markarbete till slutbesiktning.
Allting följdes efter schemat och huset byggdes beskymmerfritt med top kvalité.
De började med markarbetet i början av feb. Och slutbesiktningen blev 4 juni enligt schemat.

Alla inblandade myndigheter så som kommunen, banken och Garbo försäkringen känner Mjöbäcks som en pålitlig och seriös företag, därför blir det inga problem med byråkratin heller.
Jag rekommenderar varmt mjöbäcksvillan om ni vill bygga hus med kvalité i Göteborg och städer runt.

Skriv en kommentar

?
Verifiering:
Genom att klicka på Skicka godkänner du våra användarvillkor. Läs mer om hur vi samlar in, använder och delar dina data i vår datapolicy och hur vi använder cookies i vår cookiepolicy.
Utkast sparat Utkast raderat