jonastromss blogg

Lite om arbetet med sanering det finns trevligare arbeten

Jag arbetar med betongsanering och klottersanering beroende på vilka uppdrag vi får. Stor skillnad måste jag säga och arbetsvillkoren är tyvärr ganska utvattnade vill inte gå in på det då det bara skulle vara till nackdel för mig och för branschen. Skulle nog inte få många jobb om jag blåste i pipan men sån är jag inte heller men jag kan erkänna att det behöver lite mer eftertänksamhet och duktiga skyddsombud så fungerar det av sig självt.

Det kan vara allt från olika trummor till betong-bilar där vi klättrar in och sprutar / spränger bort kvarfastnad betong så trumman blir ren att användas igen. Det är även klottersanering ibland men det är något annat som vi inte har som direkt arbete men som man kan kliva in på ibland. Det är mycket klotter och det kostar samhället mycket pengar det märker man då man ibland får åka ut två dagar i rad till samma ställe där man varit förut.

Jag kan själv anpassa trycket på mitt arbetsredskap från 300 upp till 2800 / 3000 bar beroende på arbetsuppgift. Är det någon som inte vet vilket tryck det är så skulle strålen i princip dela dig på mitten om du fick den där. Den går igenom stålhättor och det mesta men jobbet är roligt trots allt det måste medges men det handlar nog mycket om arbetskamraterna. Hårt arbete med långa pass ibland.

Skriv en kommentar

?
Verifiering:
Genom att klicka på Skicka godkänner du våra användarvillkor. Läs mer om hur vi samlar in, använder och delar dina data i vår datapolicy och hur vi använder cookies i vår cookiepolicy.
Utkast sparat Utkast raderat