Byggahus.se

Redax blogg

Jag har fått byggfeber

I förra veckan fick jag byggfeber. Byggfeber är som resfeber. Du blir nervös och är osäker på hur det ska bli och vad som ska hända.

Obönhörligt närmar sig vårt takbyte och bygge av två takkupor, som vi har planerat i två år. Lång tid för att planera, jag vet, men det har sina orsaker som vi inte behöver gå in på här. Men jag kan säga att formen på kuporna har varierat under de här två åren och bara för någon månad sedan bestämde vi oss för vilken typ av kupa vi skulle bygga.

Nu kan vi inte ändra oss. Och i förra veckan fick jag då byggfeber. Är det verkligen de här kuporna vi ska bygga? Kan vi ändra oss i sista stund? Trots att fönstren redan är beställda och bygglovet klart? Nej, ändrar vi oss igen kommer vi inte att kunna bygga förrän till hösten, eller i värsta fall nästa år.

Igår hade vi ett uppstartsmöte med byggledare, snickare och plåtslagare. Vi gick igenom vad som ska göras och gjorde upp en tidplan. Arbetet påbörjas den 8 juni. Jag kommer att berätta här hur det går. 
Marlen Eskilsson

Marlen Eskilsson

Bor i ett hus från 1926. Har renoverat och byggt till sedan vi flyttade in 2001.

Skriv en kommentar

!
Verifiering:
Genom att klicka på Skicka godkänner du våra användarvillkor. Läs mer om hur vi samlar in, använder och delar dina data i vår datapolicy och hur vi använder cookies i vår cookiepolicy.
Utkast sparat Utkast raderat