Byggahus.se

MagicaDeHexs blogg

Höstmysdags = Projektdags!! :)

Hej alla! Nu är sommaren över, poolen är officiellt stängd och Halloween firas. Då känns det mest ok att börja med alla inomhusprojekt igen! :) Dessa projekt har vi på G den senaste tiden och lär komma i denna ordningen:

1. Offra ena gästrummet intill sovrummet och göra en walk-in-closet. Vi vill ändå få bort gästerna från att ligga vägg i vägg, lite privacy tack! Det som då ska göras är att riva ut de inbyggda gamla garderoberna, sätta tapeter och bröstpaneler. Temat ska vara classy, elegant, gammeldags men samtidigt en släng av lantligt, men absolut, absolut inte shabby chick.

2. Sätta tapeter i hallen. Just nu är det bara typ, vitt. Vi ska sätta in ljusa, gammeldags tapeter och köra bröstpanel här också. Old fasion style. Herrgårdskänsla. Också snygga till dörröppningarna för mer valv-känsla.

3. Skapa nytt gästrum + meditationsrum. Mitt gamla hobbyrum ska delas upp i två rum, varav det ena ska bli ett mysigt meditationsrum med en madrass på golvet där man ska kunna sätta sig och meditera. Mycket tyger, orientaliska kuddar etc. Resten ska bli ett gästrum. Lite bohem här också men ändå stilfullt.

4. Vardagsrummet nedervåning. Ska helt göras om enligt rokokostyle med guldiga detaljer och stuckatur.

I helgen påbörjas projekt 1 med att besöka Ikea. Jag har tack vare deras eminenta garderobsplanerare designat min walk-in-closet och tänkte kolla in Ikea för tips och idéer som steg 1.

Jag håller er uppdaterade :)

Skriv en kommentar

!
Verifiering:
Genom att klicka på Skicka godkänner du våra användarvillkor. Läs mer om hur vi samlar in, använder och delar dina data i vår datapolicy och hur vi använder cookies i vår cookiepolicy.
Utkast sparat Utkast raderat