Byggahus.se

Redax blogg

Hög tid att byta kök nu

Äntligen är det 2021. Nu har jag bestämt mig för att sluta deppa och tänka positivit igen. Corona verkar ju försvinna successivt, vi hoppas det går snabbt. 2021 blir året då vi ska byta kök är det tänkt! Vårt kök är nu 20 år gammalt och börjar falla sönder, så det är hög tid.

Jag tänker göra en fullständig scanning av marknaden och lämna så lite åt slumpen som möjligt. Därför kommer det att bli kökstema på Byggahus.se under våren. Jag lovar att dela med mig av det jag kommer fram till.

Vilken kökstillverkare ska man välja är den första stora frågan. En annan lika stor fråga är vilken planlösning man ska ha. Där är vi nu.

Drömmen är ett Byggahus-grönt kök, men det kanske blir ett svart/vitt eller grått. Det kommer att vara ett kök i gammal stil, för det ska passa in i vårt hus byggt 1926. Mina drömkök som jag tror skulle passa i vårt hus ser du nedan.

grontkok_plainenglish.jpg
Grönt kök från Plain English.

plainenglish_svart.jpg
Svart och grått kök från Plain English.

svartkok_vitaoverskap_plainenglish.jpg
Svarta luckor på underskåp, vita överskåp.

deVol_grontkok.jpg
Kök från deVol.

grontkok_kulladal.jpg
Grönt kök från Kulladal 20-talsköket. Intressant!

grontkok_kvanum.jpg
Ljusgrönt kök från Kvänum.
Marlen Eskilsson

Marlen Eskilsson

Bor i ett hus från 1926. Har renoverat och byggt till sedan vi flyttade in 2001.

6 kommentarer

Verifiering:
Genom att klicka på Skicka godkänner du våra användarvillkor. Läs mer om hur vi samlar in, använder och delar dina data i vår datapolicy och hur vi använder cookies i vår cookiepolicy.
Utkast sparat Utkast raderat
  • F
  • Marlen Eskilsson
  • Torbjärn
  • Tootiki
  • A
  • R