Redax blogg

Här är de mest gillade inläggen 2017

Nu tänkte jag avslöja de mest gillade inläggen under året som gick. Christian hjälpte mig med detta, liksom att leta upp De 20 mest lästa trådarna på Byggahus.se 2017.

På första plats i listan över mest gillade inläggen ligger ett som heimlaga gjorde den 9 december i år och det inlägget är faktiskt det mest gillade i hela Byggahus.se’s historia(!).

Mest gillade inläggen på Byggahus.se 2017

1. Hemilaga ifrågasätter varför folk inte kan göra mer saker själva utan att ta in proffshjälp, och forumets medlemmar älskar det. Varför är allting ”omöjligt”?

2. På en hedrande andraplats har vi Baas Henry som har byggt en helt underbar cykel i valnöt helt själv, Cykel i valnöt.

2cykelvalnot.jpg
Cykel i valnöt

3. På tredje plats hittar vi Jajadas inlägg där hon visar sin källare, ”The Cave”.

thecave.jpg
The Cave

4. Sedan har vi ett inlägg från Racing, där han glatt berättar vidare om sitt projekt efter att ha blivit utsatt för avundsjuka kommentarer. Stödet för Racings lyxiga husbygge visar att här på Byggahus.se får man bygga precis hur fint man vill.

5. TheStills gillas mycket när han säger: ”Nu förädlar inte elektrikern vägguttagen så som kocken gör med maten så jämförelsen haltar”, apropå att en elektriker har frågat om han tar med sig mat till restaurangen också när han ska gå ut och äta.

6. Thullens jättestora hemmabyggda elljusstake talar för sig själv. Hur kan man inte gilla den?

thullens_elljusstake.jpg
Thullens elljusstake

7. OlaCs eleganta bord där benen agerar både sidostycken och ben och är av samma planka så att ådringen följer med upp till toppskivan, imponerar stort på forumets medlemmar.

olac_bord.jpg
OlaCs bord

8. G-83 säger ”Stor eloge till TS som respekterar förbudet och inte tänker som många andra. Många struntar i förbud och fyller pooler ändå.” apropå att TS frågar hur han ska få tag på bristvaran vatten till sin ovanmarkspool.

9. Chrisofsweden upptäckte att ett verktyg var felmärkt i en webbutik och såldes till 85% av ordinarie pris. Han får massor av gilla när han visar att han köpte fem multicutter till vrakpris. Fel pris i webbutik – beställde och fick hem verktyget. Nu då?

10. Radman får massor av gilla när han visar en närbild på sitt hus Cowboykåken.

cowboykaken.jpg
Cowboykåken

Jag önskar alla ett riktigt Gott Nytt År!
Marlen Eskilsson

Marlen Eskilsson

Bor i ett hus från 1926. Har renoverat och byggt till sedan vi flyttade in 2001.

Skriv en kommentar

?
Verifiering:
Genom att klicka på Skicka godkänner du våra användarvillkor. Läs mer om hur vi samlar in, använder och delar dina data i vår datapolicy och hur vi använder cookies i vår cookiepolicy.
Utkast sparat Utkast raderat