Byggahus.se

Redax blogg

Fyrstegsraket ger oss koll på bostadspolitiken

Den 9 september är det val i Sverige, om drygt tre veckor. Jag tänkte mig att vi skulle få kontroll på vad partierna egentligen tycker och vad de har för förslag genom en fyrstegsraket, så att vi verkligen inte missar något.

fyrstegsraket.jpg

1. Idag har vi publicerat en guide till vad partierna tycker i olika bostadspolitiska frågor, så att du lättare kan orientera dig. https://www.byggahus.se/ekonomi/bostadspolitik-sa-tycker-partierna.

2. Jag har också öppnat delforum Bostadspolitik där du är välkommen att fråga och diskutera bostadspolitiska frågor. https://www.byggahus.se/forum/threads/delforum-bostadspoltik-oeppet-vaelkommen-att-diskutera.322907/

3. Christian håller på att koda på en bostadspolitisk valkompass åt oss där du ska kunna testa vilket partis bostadspolitik som ligger dig närmast om hjärtat. Den släpper vi senare i veckan.

4. Sist men inte minst: Söndagen den 26 augusti mellan 20-22 är det bostadspolitisk debatt i forumet med inbjuda politiker från vart och ett av riksdagspartierna. Börja samla på dig frågor till partierna redan nu.
Marlen Eskilsson

Marlen Eskilsson

Bor i ett hus från 1926. Har renoverat och byggt till sedan vi flyttade in 2001.

1 kommentar

!
Verifiering:
Genom att klicka på Skicka godkänner du våra användarvillkor. Läs mer om hur vi samlar in, använder och delar dina data i vår datapolicy och hur vi använder cookies i vår cookiepolicy.
Utkast sparat Utkast raderat