Nu är det mest finliret kvar. Lite piff och så. Ventilationen ska igång och kaminen installeras. Var förbi huset nyss och kikade genom fönstren. Golvet i barnens avdelningen är avtäckt, så himla fint det blev med ekgolvet och de ljusa väggarna! I stora badrummet såg jag att spegeln kommit upp, också där är jag helnöjd med valet av en rund! Enkelt och stilrent men ändå lite roligare än en fyrkantig. Den runda formen kommer tillbaka i duschväggarnas välvning. Snyggt, snyggt!

Något som inte blev jättesnyggt var däremot att snickaren satte skålhandtag på överskåpen över kyl och frys, när min instruktion var "skålhandtag på alla lådor, knoppar på alla dörrar". Borde ju inte gått att missförstå, men tydligen. F pratade med snickaren, och han hävdar att han gjort precis efter min instruktion. Jo tjena. Har lyft frågan till världens hussäljare, så vi får se vad som händer där, är ju nya luckor isåfall...

Inte snyggt när alla andra luckor har knoppar...
DSC_1256.JPG

Jämfört med de andra överskåpen
DSC_1234.JPG

(kanske skulle valt glashyllor istället för vita... Men nu slipper man åtminstone se allt damm och eventuella döda flugor längst in på översta hyllan i skåpen ;-))

Likaså får vi se vad de gör åt den här kolossen till värmepump eller vad den kallas. Bucklig är den hur som helst. Nu har vi visserligen satt en garderob som döljer den buckliga sidan, men om vi vill ta bort garderoben då...

DSC_1207.JPG

Alltid är det nåt...

Vi verkar få kommunalt vatten till inflyttning iallafall! De var här och grävde fram ledningen och gjorde en påkoppling åt oss igår och sen har F grävt upp halva trädgården. Är så himla glad över att han är en man med sådana kontakter och en grävmaskin :-D (han har dessutom ännu fler goda sidor ;-) <3)
Tur att vi väntade lite med att ta hit grundentreprenören för att fixa runt huset, lägga ut jord så vi kan så gräs.

6 dagar kvar!!!!!!
Marias_hus

Marias_hus

Vi bygger drömhuset, ett Hasseludden från A-hus!
Välkommen att följa resan!

Skriv en kommentar

?
Verifiering:
Utkast sparat Utkast raderat