Byggahus.se

Visslas blogg

Det närmar sig.

Oj så fint det blir i huset. Nu syns det hur det kommer att se ut. Vi har verkligen haft en fantastisk entreprenör sen vi bröt kontraktet med den förra. Det händer saker varje dag. Allting flyter på. Vi får veckovis rapporter och vi är ju så klart där och ser på.

Det enda tråkiga nu är att det visade sig att brunnen i badrummet var felgjord. Hade fel lutning och det går inte att lägga mattan då. Så dom har bilat upp brunnen och ska rätta till detta. Värmeslangen i var lagt på varandra också och för nära brunnen.. Det blir att laga och fixa. Skön inställning. Tråkigt att dom får ägna sig åt att reparera istället för att göra det dom är bäst på. Men bara det blir bra i slutändan!

Nu är det kakel och klinker kvar, eluttag och köket ska färdigställas. Tvättstugan görs sist då alla skåp och elinstallationer kommer att vara där.

Målaren tyckte det var ett mycket gott utfört underarbete. Han sa att det var roligt att måla när det är så bra underlag. I tisdags kom det bästa samtalet. Vi ligger före tidsplanen och kanske får flytta in snart! Nu blir jag nervös. Pratar vi inflytt? Det vi skulle ha gjort för två år sen?

Skriv en kommentar

!
Verifiering:
Genom att klicka på Skicka godkänner du våra användarvillkor. Läs mer om hur vi samlar in, använder och delar dina data i vår datapolicy och hur vi använder cookies i vår cookiepolicy.
Utkast sparat Utkast raderat