Byggahus.se

Nytt kök

Belysning med täckskivor monterade

Ja nu så är spotlight och täckskivor monterade under överskåpen. Jag har bara dragit 12volts eldragningen själv därav stickproppen över kylskåpet, den kommer att försvinna när elektrikern har dragit ner en tåt från lampknappen.

Trälisten skall slipas med fint sandpapper och sedan spacklas och klarlackas. Skall måla gråaytan ett varv till vid skarven. Är själv helt nöjd speciellt för att inga kablar syns.

Jag har grejjat ett kylskåp också. Blev ett Gorenje mest pga priset och att frysdelen var stor (103 liter) Alla andra skåp jag kollat hade runt 90 liters frys... Sen så hade vitvarumaklarna ett bra pris med hemkörning fick till och med bärhjälp upp till köket av den hjälpsamma chauffören.
Upptäckte dock att man ser in bakom kylskåpet så jag åker på att lägga en rad kakel till bakom kylskåpet.

Nu har jag en ny fundering:
Ska jag ha taklist eller ska jag strunta i det? Svårt tycker jag, har inte taklist någonananstans i lägenheten. Men om jag kör utan list så ska jag nog spackl lite till och sedan dra ett lager färg till.

erland79

Här tänkte jag lägga upp lite steg för steg bilder på hur jag har byggt om mitt kök. Jag använder IKEAS kök Sörbo mörkgrå.

Skriv en kommentar

!
Verifiering:
Genom att klicka på Skicka godkänner du våra användarvillkor. Läs mer om hur vi samlar in, använder och delar dina data i vår datapolicy och hur vi använder cookies i vår cookiepolicy.
Utkast sparat Utkast raderat