Idag hat det åter varit full fart i huset. Skåpen i tvättstugan är på plats, och min fina porslinsho! Tyckte tvättstugan var stor innan det kom dit skåp men det blev inte mycket plats kvar. Får försöka torka tvätten utomhus så mycket det går.

DSC_1233.JPG

Luckorna är Ikeas Bodbyn off white, porslinsho Domsjö 1 ho, bänken Säljan 3,8cm marmorliknande laminatskiva. Garderoberna är 60x60 högskåp dvs köksskåp som vi kör som garderob respektive städskåp. Ikea har tyvärr inte dessa skåpsdörrar i mått så det passar en pax-garderob, och att blanda luckor i ett så litet utrymme funkar inte i min värld :)
DSC_1231.JPG

Stora sovrummet är också tapetserat nu! Blev så himla fint!!
Tapeten heter Tidlös Ranka Grå, men den är mer beige. Från en ny (sedan i våras) kollektion som Colorama gjort ihop med Boråstapeter.
DSC_1228.JPG

Närbild
DSC_1229.JPG

I helgen hittade jag en liten kristallplafond i en köp- o säljgrupp på Facebook, den blev min och kommer nog få sitta utanför stora badrummet. Efter rengöring med särskild spray för kristallkronor blev den gnistrande och fin!

DSC_1224.JPG

DSC_1166.JPG
Här

Idag vann jag en kristallkrona på en auktion, hade lagt ett bud på nätet på vinst och förlust och jag fick den!! Kommer bli fantastiskt fin i hallen där det är ryggåstak!

Screenshot_2017-08-29-19-44-20.jpg

Har fortsatt att måla lite på mina hyllor, börjar närma mig klar med dem jag gör nu. Sedan dax för Skafferihyllorna! En dag kvar innan jag börjar jobba. 15 dagar till inflyttning! Gaah!!
Marias_hus

Marias_hus

Vi bygger drömhuset, ett Hasseludden från A-hus!
Välkommen att följa resan!

Skriv en kommentar

?
Verifiering:
Utkast sparat Utkast raderat