Byggahus.se

Hjälp att identifiera golvbrunn

Besvarad 22 nov 2019 av Per Bernhardsson

 1. Hej! Vi behöver hjälp med att identifiera vilken golvbrunn som vi har i duschen i badrummet. Badrummet är renoverat 2014. Det sitter ett vattenlås i som är modell JAFO, rsk-nummer 7137020. Problemet är att det inte är tätt mellan golvbrunn och vattenlås, det är en glipa som gör att det luktar. Och så förstår vi inte hur vi ska ta reda på vilken modell golvbrunnen är. Hur ser man vilken modell golvbrunnen är? Kan det vara att det är fel modell/storlek av vattenlåset som blivit insatt? Behöver man isf köpa en ny modell?
  Tacksam för hjälp!

  Mvh Josefin
   
 2. Svar

 3. Hej,
  I brunnen brukar det vara möjligt att hitta ett modellnummer. Annars finns det en bra folder med äldre brunnar från JAFO som ligger på vår hemsida https://www.bkr.se/fakta/ladda-ner/ , där kanske du hittar din brunn. I slutänden är det kanske så att du ska kontakta JAFO direk. De kan säkert hjälpa dig.

  Per
   
  Per Bernhardsson

  Per Bernhardsson

  Badrumsexpert

De senast besvarade frågorna

 1. Våtrumsmatta

  Jag har rivit ut och flyttat en vägg för att få större badrum. Då hittade jag att det ligger råspont på bjälkarna. Måste jag byta ut dom?
 2. Byta ut badkar

  Hej, Jag har precis köpt en bostadsrätt med ok kaklat badrum med ett fristående badkar som jag slängde för att kunna byta ut till duschvägg. Vid byte av inredning i badrummet upptäcktes att en...
 3. Hjälp att identifiera golvbrunn

  Hej! Vi behöver hjälp med att identifiera vilken golvbrunn som vi har i duschen i badrummet. Badrummet är renoverat 2014. Det sitter ett vattenlås i som är modell JAFO, rsk-nummer 7137020....

Visa alla frågor

Fråga experten

Den här delen av fråga experten är tillfälligt stängd. Kom tillbaka senare för att ställa nya frågor.

Läs mer