Drömboende: Lyxlägenheter med rätt läge

Pampig entré med koppar.

Pampig entré med koppar. Foto: Ture8.se

Eklund Stockholm New York är ju kända för att sälja spektakulära boenden. Nu har mäklarfirman gett sig på att sälja nyproduktion också – nyproduktion utöver det vanliga naturligtvis. Kolla in de här lyxiga lägenheterna.

I Eklund Stockholm New Yorks nya koncept New Development tar han med sig erfarenheterna från New York.

–  I New York tillhör nyproduktion det mest exklusiva bostadssegmentet – nybyggen är lyxiga, maffiga och åtråvärda. Man tar ut svängarna i arkitekturen, men den kanske viktigaste framgångsfaktorn är att byggherren inleder ett tidigt samarbete med en mäklare, enligt Fredrik Eklund.

Ett sådant projekt som Eklund Stockholm New York har på gång är nya lyxlägenheter på Grev Turegatan 8 i Stockholm. Se, njut och inspireras av de lyxiga byggnaderna.

Pampigt trapphus.

trapphus

Köken i valnöt.

kök
Kök

Varje lägenhet har stora fönsterpartier från golv till tak, vitoljade ekgolv med golvvärme och fasta möbler i valnöt - exempelvis kök och garderober. Vitvarorna är från SMEG och Gaggenau, och det ska finnas allt från kyl och frys till espressomaskin. Stänkskydden är av corian, medan blandarna är från danska tillverkaren Vola. I badrummet är både golv, väggar och bänkskivor täckta av carrara- och kolmårdsmarmor. 

Sovrum
vardagsrum
Vardagsrum

Varje lägenhet har ett ljudsystem med två zoner, en zon för badrummet och en för vardagsrummet, vilket styrs med hjälp av en Ipad.

De som väljer en penthouselägenhet kan ta den skinnbeklädda hissen upp och hamna direkt i lägenheten. Dessa lägenheter är utrustade med öppen spis, men har dessutom en takterass med skiffergolv, bubbelpool och dusch.

Badrum
Takterass

Huset, som är ritat av Vera Arkitekter, har en ljus stenfasad med blästrad betong och djupa fönsternischer som ska gå hand i hand med andra hus i området samtidigt som det ska upplevas internationellt. För att ytterligare skapa en känsla av exklusivitet är hissväggarna klädda med skinn och hdessutom finns en vinkällare. Projektet kallas för Ture 8 och är ett samarbete mellan ESNY och Wallenstam.

Priserna för lägenheterna varierar mellan cirka 5-30 miljoner kronor beroende på storlek och läge. Riktigt snyggt, men det kostar också.