Texten innehåller annonslänkar (läs mer här)

9 snygga julstjärnor att fynda på rea

Artikeln innehåller annonslänkar
 9 snygga julstjärnor att fynda på rea

Har du plockat fram lådan med julpynt och upptäckt att det blivit dags att införskaffa en ny julstjärna? Lagom till alla Black Friday-reor har Byggahus.se tagit fram några av våra favoritstjärnor i olika stilar.

Oavsett om du är på jakt efter en nostalgiladdad klassiker eller trendig pappersstjärna kan du hitta din önskestjärna bland dessa skönheter.

1. Julstjärnan Ice från Star Trading

Ice Star Trading
Annons
Ice 55, naturfärgad julstjärna
Köp nu

Vackra Ice består av tre lager med veckat papper och har olika längder på ändarna likt en snöflinga. Vi gillar den extra mycket i trendig brun naturfärg. Läs mer och köp Ice till kampanjpris här (annons från LampGallerian).

2. Julstjärnan Karin från Globen Lighting

Karin Globen Lightning
Annons
Karin, julstjärna i rotting och bambu
Köp nu

Denna stilrena stjärna är en nyhet från Globen Lighting. Kombinationen av rotting och bambu skapar ett varmt välkomnande sken. Perfekt alternativ om man vill ha en iögonfallande stjärna som sticker ut bland alla pappersstjärnor. Finns just nu till kampanjpris här (annons från Bagaren och kocken).

3. Julstjärnan Eldig från Watt & Veke

Watt & Veke Eldig
Annons
Eldig, pappersstjärna i lekfull form
Köp nu

Läckra Eldig från Watt & Veke påminner om en maffig dahlia i formen. Eldig finns i 2 olika storlekar och du kan just nu fynda den på rea här (annons från Lampgallerian).

4. Julstjärnan Classic från Star Trading

Star Trading Classic
Annons
Classic, julstjärna i mässing
Köp nu

Många minns barndomens jular med denna typ av julstjärna. Skenet som letar sig ut genom de perforerade hålen skapar ett vackert mönster på väggarna och gör oss varma av nostalgi. Denna klassiker har sålt slut på många ställen men du kan knipa ett ex här (annons från Elon).

5. Julstjärnan Marigold, från Markslöjd

Marigold Markslöjd

Annons
Marigold, Byggahus-grön julstjärna
Köp nu

Denna Byggahus-gröna julstjärna är definitivt en av våra favoriter och ett trendigt alternativ om man gillar färg men vill undvika typiskt julrött. Shoppa den på rea här (annons från LampGallerian).

6. Julstjärnan Snöblomma från Watt & Veke

Snöblomma Watt & Veke
Annons
Snöblomma, en modern klassiker
Köp nu

När Snöblomman äntrade julscenen 2015 blev den snabbt en modern klassiker och mångas önskestjärna. Den står sig fortfarande som en av de populäraste julstjärnorna och du kan du köpa den till kampanjpris här (annons från LampGallerian).

7. Julstjärnan Siv från Watt & Veke

Siv Watt & Veke
Annons
Siv, nyhet från Watt & Veke
Köp nu

Eleganta Siv är en av Watt & Vekes nyheter för säsongen och som vi spår kommer bli en ny storfavorit. Denna stjärna är ett smycke för rummet såväl tänd som släkt. När den är tänd skapas ett livfullt mönster och sprider ett värmande sken. Skynda att fynda denna nyhet här (annons från Bagaren och kocken).

8. Julstjärnan Marigold, från Markslöjd 

Marigold Markslöjd
Annons
Marigold, en rosa dröm på mässingfot
Köp nu

Även om vår favoritfärg är grön kan vi inte motstå ljuvliga Marigold i rosa. Denna lilla bakelse till julstjärna är lättplacerad med sin fot i mässing och gör sig perfekt i såväl bokhyllan som på byrån. Fynda på rea här (annons från Lampgallerian).

9. Julstjärnan Anna från PR Home

Anna Pr Home
Annons
Anna, julstjärna i rotting
Köp nu

Ytterligare en variant på rottingstjärna är handgjorda modellen Anna från Pr Home. Denna stjärna känns traditionell och trendig på samma gång. Köp till reapris här (annons från Lampgallerian.se).