Artikeln innehåller annonslänkar
5 festliga julbelysningar

Foto: Twinkly Lights

Midvinternattens köld är hård, LED-ljusen gnistra och glimma.

Vare sig du vill bräcka grannen, synkronisera belysningen med favoritjullåten eller bara är ute efter att skapa en stämningsfull utomhusmiljö kan du hitta något som faller dig i smaken bland de fem favoriter vi valt ut nedan.

1. Twinkly Strings, appstyrd julbelysning

Twinkly strings
Annons
Färgglad appstyrd julbelysning
Köp nu

Tillsammans med Twinkly-appen kan du själv styra denna festliga LED-slinga och anpassa färg och tempo efter musiken du spelar. Barnsligt kul! Slingan funkar för både inom och utomhusbruk. Fynda Twinkly Lights på rea här (länk till ComputerSalg).

2. Ljusslinga Star Trading Berry Mini

Star trading Berry Mini
Annons
Berry mini, ljusslinga
Köp nu

Är man ute efter ett lite mer diskret alternativ är stämningsfulla ljusslingan Berry från Star Trading ett utmärkt val. Som namnet avslöjar påminner de små lamporna om bär till formen. Klicka hem fina Berry mini här (länk till Gardenstore).

3. Ren (eller hjort?), dekorationsbelysning från Konstsmide

Konstsmide Ren Dekorationsbelysning
Annons
Hjort-Ren
Köp nu

Konstsmide beskriver den som en ren, men är det inte mer likt en hjort? Oavsett vad är den ståtliga varelse ett vackert smycke för trädgården i vintermörkret. Passa på att köpa till nedsatt pris här (länk till Proffsmagasinet).

4. Twinkly Strings Gold Edition, appstyrd julbelysning

Twinkly strings gold edition
Annons
Twinkly strings, Gold edition
Köp nu

Ytterligare en variant av appstyrda Twinkly Strings, denna i guldtoner. Läckra Gold edition går från isig vit till gyllene brons och är ett perfekt alternativ om man vill ha färgskiftning men tycker att multi color blir lite för mycket. Få din trädgård att lysa upp i guldtoner, köp till kampanjpris här (länk till Gardenstore).

5. Luxorparts projektor med julmotiv

Projektor Luxor parts
Annons
Projektor med julmotiv
Köp nu

Fixa färgglad ljusdekoration på ett kick! Denna ljusprojektor med 8 olika julmotiv riktas mot husväggen och jobbet är klart. Effektfullt och enkelt! Köp denna effektfulla projektor till nedsatt pris här (länk till Kjell & Company).